SEGRE

SEGONA DIVISIÓ B PRETEMPORADA

El Lleida puja al primer equip el juvenil Bojan Radulovic

Té disset anys i és fill de l’exjugador de la UE Lleida Radosav Radulovic

Bojan Radulovic celebra un gol la temporada passada amb el Lleida juvenil.

Bojan Radulovic celebra un gol la temporada passada amb el Lleida juvenil.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter juvenil Bojan Radulovic, format al futbol base del Lleida Esportiu, passarà a formar part de la primera plantilla de cara a la pròxima temporada, segons va comunicar aquest diumenge el club. Bojan Radulovic, de 17 anys, va ser el màxim golejador de la Lliga Nacional Juvenil la temporada passada, en què va marcar 29 gols, en una campanya que va acabar de forma exitosa per al club lleidatà a l’aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor.

Radulovic, que fa 1,91 metres i pesa 79 quilos, complirà així la seua quarta temporada consecutiva al club, on s’ha format des de la categoria cadet. Ja va tenir presència en l’anterior temporada amb el Lleida B a Primera Catalana, en un any en què també va ser convocat amb la selecció sub-18 de Sèrbia, a més de disputar amb la selecció catalana el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Bojan segueix així els passos del seu pare Radosav, que va formar part de l’extinta UE Lleida entre els anys 1998 i 2000, i va acabar establint-se en terres lleidatanes.

D’altra banda, el Lleida està interessat en el davanter aragonès Jorge Ortí, que està a punt de rescindir el seu contracte amb el Reial Saragossa.

El club aragonès tindria la intenció de donar la baixa a Ortí, que va tornar a la disciplina aragonesa una vegada finalitzada la seua cessió a la Cultural Lleonesa, on va contribuir a l’ascens i va ser amb nou dianes en Lliga el quart màxim golejador de l’equip lleonès.

A més del Lleida, també el volen Toledo i Marbella, però el director esportiu del club lleidatà, Jordi Esteve, ha fet una aposta total i amb absoluta confiança per Ortí, al qual li agrada la idea de venir al Camp d’Esports.

Aquesta setmana es podria concretar aquesta incorporació, que seria la sisena del conjunt blau. D’altra banda, el club va anunciar ahir que avui serà presentat el mitjapunta procedent del Rayo Majadahonda, Jorge Félix, de 25 anys. El nou jugador blau, que fa 1,76 metres i pesa 70 quilos, va nàixer a Madrid i ha firmat per dos temporades.

Es tracta d’un futbolista amb molt talent i habilitat, que té gol però que també sap assistir donant la passada definitiva entre línies.

tracking