SEGRE

TENIS TAULA

El Villart renova l'equip amb tres fitxatges

Biscarri continuarà a l’equip de Balaguer

Natàlia Prosvirnina.

Natàlia Prosvirnina.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer Villart Logístic ha incorporat tres jugadores de cara a la temporada 2017-18 per substituir les baixes de les xineses Tingting Wang i Yanlan Li. L’equip lleidatà s’ha reforçat amb Svetlana Gaidukova, Natàlia Prosvirnina i Yana Timina, mentre que Anna Biscarri continuarà com a entrenadora i jugadora.

Gaidukova, de 41 anys, és una jugadora d’origen rus nacionalitzada espanyola que la passada temporada va defensar els colors del Priego, amb el qual va aconseguir un 81 per cent de victòries en la Superdivisió femenina.

La nova jugadora del Balaguer Villart Logístic va ser campiona del món el 1995 i d’Europa per equips el 1994, a més d’assolir el número 70 en el rànquing mundial. Prosvirnina, de 37 anys i nacionalitat ucraïnesa, ha jugat en diversos equips de la màxima categoria, encara que la passada temporada va estar inactiva per maternitat.

Ha estat subcampiona del seu país, a més de campiona estatal per equips i de l’Open Internacional de Mèxic. Finalment, Timina, de 42 anys, és una jugadora d’origen rus i nacionalitzada holandesa.

Encara que no ha jugat mai a la Superdivisió femenina, té una àmplia experiència internacional, ja que va ser campiona d’Holanda quatre anys consecutius. A més, ha estat campiona de dobles a Holanda en dos ocasions.

Per la seua banda, Loredana Raduta, Clàudia Cejas, Gemma Lladonosa i Vinyet Solans, totes elles jugadores del segon equip, estaran a disposició del Balaguer Villart Logístic en cas de patir alguna baixa durant el curs.

Natàlia Prosvirnina.

Natàlia Prosvirnina.SEGRE

Natàlia Prosvirnina.

Natàlia Prosvirnina.SEGRE

tracking