SEGRE

El Lleida anuncia la campanya de socis per a la temporada 2017/18

El Lleida anuncia la campanya de socis per a la temporada 2017/18

El Lleida anuncia la campanya de socis per a la temporada 2017/18

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha publicat aquest dimarts els preus per a la campanya de captació de socis per a la temporada 2017/18, que començarà el proper 11 de juliol i que portarà, com a eslògan, "Senzillament blau".

El lema, que es simbolitza amb un cor blau, evoca l'estima i passió dels aficionats del Lleida pel seu equip. El cor inclou els valors de l'entitat i té un record especial per Emili Vicente.

Els abonaments es podran retirar al punt d’atenció al soci, a l’entrada de les oficines del club, en horari de dilluns a divendres, des de les 17:00 hores fins a les 20:30 hores de la tarda.

El carnet de la Grada d’animació, novetat La principal novetat per aquest curs és el carnet Grada d’animació Gol Nord a un preu especial de 80 euros, amb l’objectiu d’afavorir l’animació a l’equip i de donar-li el màxim suport des de la graderia. Al seu torn, també es posarà en marxa l’abonament Gols, sectoritzats respecte la graderia de Lateral. A més, el club obsequiarà durant la campanya a cada abonat amb una samarreta de regal, amb la imatge de la companya. A més, es posarà a la venda la samarreta de la nova Grada d'animació a un preu de 5 euros, que aniran destinats a accions de la pròpia Grada.

modalitats de carnet

tracking