SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

L'Actel Lleida fa una oferta al base canari Christian Díaz, de l'Ourense

Christian Díaz, en una acció amb l’Ourense.

Christian Díaz, en una acció amb l’Ourense.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida està interessat en el fitxatge del base canari Christian Díaz, de 26 anys i 1,84 metres, que la temporada passada va jugar a l’Ourense i al qual ja ha fet arribar una oferta. Amb una mitjana de 10,5 punts i 4,2 assistències per partit, el cos tècnic lleidatà veu amb molt bons ulls que es converteixi en el substitut de José Simeón a la plantilla i en part del projecte per a la temporada 2017-2018, tot i que el jugador també té altres clubs interessats a aconseguir els seus serveis.

Díaz, format al planter del Gran Canària, va debutar a la Lliga LEB Or la temporada 2010-2011 amb La Palma.

Posteriorment, va jugar al Navarra, Ourense i Peñas Osca, abans de tornar al conjunt gallec l’estiu passat. El cap de setmana passat, va formar part de la selecció espanyola 3x3 que va participar en el Pre-Europeu d’Andorra, juntament amb Pep Ortega, Sergio de la Fuente i José Rojas.

L’Actel Força Lleida només ha fet fins ara un fitxatge. Es tracta del pivot neozelandès Michael Karena, de 23 anys i internacional absolut.

De la temporada passada, continuen a l’equip de Borja Comenge Rubín de Celis, Sutina, Miki Feliu, Marc Martí, Hermet i Mbayer. També és problable la continuïtat d’Alzamora.

tracking