SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Un lleidatà a Europa

El tècnic Roger Culleré, de 28 anys, debutarà amb la UE Santa Coloma dijous a l’Europa League || El rival és l’NK Osijek, el primer club de Davor Suker

Roger Culleré, ahir, abans de l’entrenament del seu equip de cara al partit de l’Europa League.

Roger Culleré, ahir, abans de l’entrenament del seu equip de cara al partit de l’Europa League.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove entrenador lleidatà Roger Culleré, de 28 anys, debutarà dijous al capdavant de l’equip andorrà de la Unió Esportiva Santa Coloma i ho farà ni més ni menys que en la prèvia de l’Europa League, enfrontant-se al conjunt croat de l’NK Osijek, club en el qual es va iniciar Davor Suker.

Culleré, que es va formar com a entrenador en el futbol base de l’extinta UE Lleida i al FiF Lleida, va anar fa dos anys al Principat acompanyant-hi la seua parella. “Vaig entrar a la UE Santa Coloma com a entrenador de l’equip B, que juga a la Segona divisió andorrana, però aquesta temporada, per temes laborals, el vaig haver de deixar”, explica aquest tutor a la residència del Col·legi del Pirineu a Andorra.

I va ser a començaments d’aquest mes quan, al no continuar en el càrrec l’anterior entrenador, Emiliano González, van oferir al lleidatà portar les regnes de l’equip, almenys fins que acabi l’eliminatòria europea a anada i tornada. “Jo mateix he de plantejar-me si vull seguir després de l’eliminatòria de l’Europa League. Penso amb honestedat que sóc encara molt jove, em falta agafar experiència a les banquetes i ara mateix em dec a la meua vida laboral fora del futbol. Seria molt fort que el futbol passés de ser un hobby a ser la meua feina. Ja tindré temps”, considera.

El seu equip amb prou feines ha tingut temps de desconnectar de la temporada passada, que va finalitzar el 28 de maig, amb la final de Copa que van guanyar 1-0 al FC Santa Coloma (l’equip que representarà avui Andorra a la prèvia de la Champions, a Armènia, i en el qual juga el lleidatà Joan Capdevila). Ja amb Culleré a la banqueta, han tornat a guanyar aquest equip per 1-0 en un amistós.

Té com a màxima estrella el veterà Juli Sánchez (ex-Balaguer), que compagina el seu treball de policia local amb el futbol. “Sabem que l’NK Osijek és superior sobre el paper, però té punts febles i anem amb humilitat a intentar sorprendre’ls”. L’anada, aquest dijous a Andorra, es jugarà a les 19.00 h, i la tornada, el 6 de juliol, en terres croates, a les 20.45 h.

tracking