SEGRE

AUTOMOBILISME

Esteve: “Començarem a ser competitius de veritat”

El pilot d’Oliana renova el compromís amb la Paeria com a ambaixador de Lleida

Isidre Esteve, ahir a la Paeria, on va ser rebut per l’alcalde, Àngel Ros.

Isidre Esteve, ahir a la Paeria, on va ser rebut per l’alcalde, Àngel Ros.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isidre Esteve tornarà al Dakar amb un cotxe més competitiu i amb la intenció de millorar els resultats que va firmar en l’edició passada, en la qual va finalitzar al lloc 34 de la general i el quart en la seua categoria. Així ho va explicar aquest dimarts el campió d’Oliana durant la recepció de l’alcalde, Àngel Ros, en la qual va renovar el seu compromís com a ambaixador de la ciutat pel món a través del programa Sport&Emotion. “L’objectiu és ser competitius de veritat”, va explicar Isidre.

Ros, per la seua part, va destacar que amb Esteve “continuarà l’esponsorització una temporada més i seguirà portant el nom de Lleida pel món”.

El pilot va celebrar el fet de “no perdre el vincle que va fer possible que anés per primera vegada al Dakar”, i va matisar que, en relació amb el nou projecte, “revelarem tots els detalls en els pròxims dies”, encara que va destacar la importància de donar “continuïtat al nostre projecte”.

Sobre els seus objectius, va assenyalar el desig de continuar progressant, i va destacar que el més important en aquests moments és “seguir el programa que ens permeti arribar al Dakar al més preparats possible”. La pròxima competició en la qual prendrà part serà la Baixa Espanya-Aragó, que tindrà lloc el proper mes de juliol, encara que no serà l’única en la qual prendrà part en els propers mesos”.

“És un equip nou, amb un cotxe més competitiu i l’objectiu és fer en cotxes el mateix camí que vam fer en el seu dia amb la moto”, va afegir.

Esteve va incidir que la seua actual situació no és un inconvenient a l’hora de competir. “No és un problema en absolut. El motor és un clar exemple d’esport inclusiu, perquè la meua discapacitat no m’impedeix competir en la mateixa categoria i sentir les mateixes emocions que la resta dels pilots.”

Va admetre també que “en una competició com el Dakar, hi ha deu pilots que estan a la primera línia, clarament per damunt de la resta, mentre que nosaltres estaríem en un segon esglaó. Però l’objectiu és poder fer el salt i arribar al nivell que tenen els pilots capdavanters de la competició”.

Esteve va agrair tant el suport de la Paeria com el que rep de la Diputació.

tracking