SEGRE

DEPORTES

Un llibre explica els 50 anys de bàsquet a Pardinyes

La Sala Rogeli Aragonés acull una exposició amb 250 fotografies de l’últim mig segle || Paco Castillo ha fet cent entrevistes

La presentació del llibre, ahir, a la sala Rogeli Aragonés d’Orvepard.

La presentació del llibre, ahir, a la sala Rogeli Aragonés d’Orvepard.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un llibre i una exposició de fotografies recullen mig segle de bàsquet al barri lleidatà de Pardinyes. El periodista Paco Castillo és l’autor del llibre 50 anys de bàsquet a Pardinyes, que el CB Pardinyes va presentar ahir, mentre que la Sala Rogeli Aragonés acollirà fins al dia 9 de juliol una exposició, que també es va inaugurar ahir, amb unes 250 fotografies sobre la història de la pràctica d’aquest esport a Pardinyes.

“Fa un any, el president del club, Jordi Mauri, ens va proposar fer aquest llibre i vam pensar complementar-lo amb una exposició”, va explicar ahir Joan Torner, president de la comissió d’Esports de l’Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard).

Mauri, per la seua part, va celebrar que, en l’aspecte esportiu, “els cinquanta anys de bàsquet a Pardinyes han coincidit amb una temporada espectacular en l’àmbit esportiu, amb l’equip disputant la fase d’ascens a la Lliga LEB Plata, i va recordar el caràcter “humil” d’un club que, aquesta temporada, “ha competit amb clubs que ens quintuplicaven el pressupost”, i va afegir que “per a nosaltres, ser a l’EBA és com jugar a l’ACB”.

Per la seua part, Paco Castillo, autor del llibre, va destacar que “he fet un centenar d’entrevistes” i que ho considerava “un homenatge a tots els que han fet possible el creixement d’aquest esport i que hi hagi dos pavellons al barri”.

tracking