SEGRE

MOTOCICLISME MUNDIAL DE VELOCITAT

Àlex Màrquez continuarà un any més competint a Moto 2

Renova per l’Estrella Galicia i liderarà l’equip a l’anar-se’n Morbidelli a MotoGP

El pilot de Cervera Àlex Màrquez, al costat dels responsables de l’equip.

El pilot de Cervera Àlex Màrquez, al costat dels responsables de l’equip.MARC VDS RACING TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS va anunciar ahir la renovació del pilot lleidatà Àlex Màrquez per continuar a l’equip de Moto2 de l’esmentada formació per a la temporada 2018. Després que a començaments d’aquesta mateixa setmana s’hagués confirmat el salt del pilot Franco Morbidelli a MotoGP en el mateix equip Estrella Galicia 0,0, les opcions que Àlex competís en la categoria reina el curs vinent pràcticament havien desaparegut, i el més probable era que continués com a mínim un any més en la intermèdia, tal com s’ha concretat finalment.

“Sóc feliç de poder anunciar que seguiré a Moto2 amb el Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS la temporada que ve. Vull donar les gràcies a l’equip per creure en mi i espero poder recompensar la seua fe amb més victòries aquest any i amb una temporada 2018 encara millor. Per a mi, no hi ha un lloc millor on anar; aquest és el millor equip que hi ha i em sento com si estigués en família. L’estabilitat de seguir amb el mateix equip també et dóna una cosa important, de manera que estic content que el meu equip estigui inalterat de cara al 2018. Saber tan aviat on correràs l’any que ve és bo per a la confiança, perquè ara puc concentrar-me exclusivament en les carreres que falten i a retallar l’avantatge amb els dos pilots que tinc al davant a la classificació del campionat”, va afirmar el mateix Àlex, de 21 anys, en un comunicat oficial de l’equip.

D’aquesta manera, l’Estrella Galicia 0,0 Marc VDS de Moto2 comptarà el curs vinent amb una dupla formada pel petit dels Màrquez com a número u de l’equip i el mallorquí Joan Mir, procedent de Moto3, on actualment lidera el campionat.

El pilot de Cervera Àlex Màrquez va arribar al Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS l’any 2015 com a campió del món de Moto3 i ara s’ha convertit en un dels ferms aspirants a guanyar el campionat en la categoria intermèdia.

tracking