SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça renova Carles Aleñà per tres temporades

Si té fitxa del primer equip ampliarà dos anys més, amb clàusula de 75 milions

Carles Aleñà celebrant un gol.

Carles Aleñà celebrant un gol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista Carles Aleñà, una de les joies del planter blaugrana i fill de l’exjugador de la UE Lleida Francesc Cisco Aleñà, ha decidit seguir al club de la seua vida i lluitar per arribar fins al primer equip i consolidar-s’hi, i prova d’això és l’acord de renovació que el club va fer públic ahir i en el qual es va anunciar la renovació del futbolista català per tres temporades.

A més, el Barça va informar que, en cas que Aleñà disposi de fitxa del primer equip, la renovació s’ampliaria dos temporades més i la clàusula de rescissió ascendiria fins als 75 milions d’euros. El mateix jugador havia deixat clar en diverses ocasions recentment que volia seguir al Barça i, sense anar més lluny, després d’aconseguir l’ascens a Segona, va dir que “els meus agents negociaran amb el club, però espero que arribem a un acord, perquè el que vull és seguir en aquest club”. Aquestes van ser les primeres paraules d’Aleñà després de l’anunci oficial: “Molt feliç! Sempre he volgut quedar-me aquí. A treballar per aconseguir el meu somni! Moltes gràcies a tots! Força Barça!”

D’altra banda, els grans d’Europa continuen pescant a la Masia sense que el Barcelona sigui capaç d’impedir-ho. A les marxes de Jordi Mboula (Mònaco) i Eric García (Manchester City), està a punt de sumar-se el fitxatge de Mateu Morey pel Bayern de Munic. Segons va avançar ahir l’emissora RAC1, el jugador del Juvenil B, internacional per Espanya i lateral dret, marxa a l’equip bavarès per 3 milions d’euros, l’import de la clàusula de rescissió, el mateix que el Mònaco va pagar per Mboula. No obstant, l’acord encara no està tancat, a pesar que està molt avançat.

tracking