SEGRE

DEPORTES

Or i plata per a Lleida en atletisme

Gerard Porras es proclama campió català absolut en 110 tanques || Núria Tilló, subcampiona en 800 metres

Gerard Porras, amb les medalles, una de les quals de l’UFEC.

Gerard Porras, amb les medalles, una de les quals de l’UFEC.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atletisme lleidatà va aconseguir una medalla d’or i una de plata entre dimecres i ahir en el 97è Campionat de Catalunya absolut que, a més, se celebrava alhora que el 20è Trofeu Ciutat de Barcelona, en el qual també participaven atletes de fora.

L’or per a Lleida el va aconseguir Gerard Porras (FC Barcelona) en els 110 metres tanques. L’atleta d’Alpicat, ja recuperat de la lesió, va marcar un temps de 14”22, lluny de la seua marca de 14”03 que és amb la qual va com a màxim favorit a l’Estatal promesa d’aquest cap de setmana a Torrent (València). A més, té la mínima per a l’Europeu Sub-23 que es disputarà entre els dies 13 i 16 de juliol a Bydgoszcz (Polònia).

Per la seua part, la corredora d’Arbeca Núria Tilló (AA Catalunya) va ser tercera en els 800 metres amb 2’18”45, però com que la vencedora no estava federada amb la Catalana, va passar a ser segona. Més resultats destacats, tots del Lleida UA, van ser els d’Irina Belmonte, quarta en 400 tanques (1’03”68), Sergi Liébana, setè en altura (1,92 metres) i Alba Carrillo, que va quedar novena en martell (38,39 metres).

tracking