SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El brasiler Caio estarà a prova amb el Lleida

És mig defensiu amb passaport italià i farà la pretemporada amb l’equip

Caio controla una pilota en un partit amb el Leixos Sport Club de Portugal, el seu últim equip.

Caio controla una pilota en un partit amb el Leixos Sport Club de Portugal, el seu últim equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador brasiler Caio De Bartolo Martins, de 24 anys, estarà a prova amb el Lleida durant la pretemporada i s’incorporarà a l’equip si convenç el quadre tècnic blau. Caio, format al planter del São Paulo, és un mig defensiu que ha despertat l’interès del Lleida i les dos parts han arribat a un acord perquè el futbolista estigui a prova durant l’estiu, perquè el club tingui més elements abans de prendre una decisió definitiva.

Caio procedeix del Leixos Sport Club, de la Segona divisió de Portugal, i anteriorment va jugar a l’Avaí i al Paraná, tots dos brasilers. Un dels seus avantatges és que té passaport italià, per la qual cosa no ocupa plaça d’extracomunitari.

Guasch va ser operat aquest divendres de la lesió al genoll esquerre i estarà de baixa entre 8 i 9 mesos

D’altra banda, el Deportivo de la Corunya va comunicar aquest divendres al Lleida que ja ha fet efectiu l’ingrés dels 45.000 euros per obtenir els drets federatius d’Álex Cobo. El porter va jugar cedit la passada temporada al filial gallec, que va aconseguir l’ascens a la Segona divisió B.

El Lleida, encara que després dels sis fitxatges que ja ha fet –Marc Trilles, Aitor Núñez, Jorge Félix, Moustapha, Moussa i Feher– té intenció d’incorporar només tres jugadors més (un pivot defensiu, un central i un davanter) no descarta que arribi algun porter, ja que Álvaro Campos continua decidit a marxar i no complir l’any de contracte que li falta. “En aquest cas el club defensa els seus interessos i les decisions que prengui el jugador tenen conseqüències”, va dir Jordi Esteve.

La grada d’animació ja té el seu reglament El Lleida Esportiu va fer públic aquest divendres el reglament de la grada d’animació, que el club posarà en marxa aquesta pròxima temporada. “El reglament marca les directrius sota les quals funcionarà aquest nou espai d’animació”, explicava aquest divendres Juanjo Silva, coordinador d’Àrees del club blau. “L’important és que el club crea aquest nou espai, amb el qual es dóna una especial importància als aficionats que estan sempre al camp”, va afegir. “Amb aquest reglament, tothom tindrà clar què es pot fer al Camp d’Esports i què no s’hi pot fer.” L’espai d’animació, que estarà ubicat a la grada de Gol Nord, compta inicialment amb 400 seients, una quantitat que pot ser ampliable. La grada d’animació està concebuda, segons indica el reglament, “com un entorn pacífic” i “no bel·ligerant”, que naix per promoure conductes d’animació de caire pacífic, i rebutja “conductes agressives, intolerants o de qualsevol altra mena que comportin una infracció de la llei de l’Esport o de la llei contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància”. D’altra banda, Mia Guasch va ser operat aquest divendres amb èxit a Barcelona pel doctor Ramon Cugat de la lesió al genoll esquerre, que el tindrà de baixa entre vuit i nou mesos. Dilluns rebrà l’alta.

tracking