SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida fitxa el porter Diego Rivas i Mateo és baixa

El porter gallec té experiència a Segona A i procedeix del Múrcia CF

El porter Diego Rivas, en una espectacular intervenció quan militava a l’Auckland neozelandès.

El porter Diego Rivas, en una espectacular intervenció quan militava a l’Auckland neozelandès.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter gallec Diego Rivas es va convertir ahir en el setè fitxatge del Lleida Esportiu de cara a la temporada vinent. El club va anunciar també que Francisco Javier Mateo, que aquesta última campanya va ser el segon d’Álvaro Campos, no seguirà al Lleida i també va fer oficial, tal com li va comunicar el Deportivo divendres, que ja ha rebut els 45.000 euros de l’opció de compra que el club corunyès tenia sobre el també porter Álex Cobo.

Diego Rivas té 30 anys, fa 1,82 m d’alçada i procedeix del Múrcia CF, equip també de la Segona divisió B, amb el qual la temporada passada va disputar vint-i-cinc partits. Nascut a la localitat corunyesa de Narón, Rivas s’ha compromès amb el Lleida per les dos pròximes temporades. Es tracta d’un jugador amb experiència que arriba per disputar-li la titularitat a Álvaro Campos, sempre que aquest segueixi al club, ja que ha fet saber que no desitja complir l’any de contracte que li queda, a causa de l’embaràs de la seua esposa.

Diego Rivas té experiència a la Segona divisió A, categoria en la qual ha jugat amb l’Elx, equip amb el qual va aconseguir un ascens a Primera divisió, i també amb Eibar, Tenerife i Albacete. A Segona B, ha jugat amb el Racing de Ferrol, el Deportivo B, el Lugo –amb el qual va disputar un play-off d’ascens i va pujar a Segona A– i el Guijuelo. També va jugar a l’Auckland de Nova Zelanda, amb el qual va guanyar la Champions d’Oceania.

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va valorar que es tracta d’“un porter contrastat”, que arriba avalat pel seu pas per clubs de categoria superior i experiència en ascensos. “És un jugador que destaca per la rapidesa, domina les accions aèries i té molt bon joc de peus.” Esteve va afegir sobre el nou jugador que arriba al Lleida per “aportar la seua qualitat i nivell sota pals”.

Diego Rivas és el setè fitxatge del Lleida per a la temporada que ve, després de les incorporacions de Marc Trilles, Aitor Núñez, Jorge Félix, Moustapha, Moussa i Raúl Feher.

Després de la marxa de Mateo i el traspàs de Cobo, el Lleida té ara dos porters, Diego Rivas i Álvaro Campos, encara que el club no descarta fitxar-ne un de jove per si se’n va el valencià.

tracking