SEGRE

ATLETISME

Gerard Porras, medalla de plata als 110 tanques a l'Estatal promesa

Gerard Porras

Gerard Porras

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Gerard Porras (FC Barcelona) es va proclamar aquest diumenge subcampió estatal dels 110 tanques promesa a l’acabar segon a la final, amb un temps de 14.06 segons. El de Salamanca Antonio García va ser l’únic que va poder superar Porras, després d’aconseguir una marca de 13.98 segons, mentre que el lleonès Francisco López va completar el podi amb un registre de 14.21.

L’atleta lleidatà va accedir a la final després de ser segon a la seua sèrie de semifinals amb un temps de 14.54, el mateix que el madrileny Javier Donés, que a la final va ser quart. En el mateix Campionat d’Espanya promesa, que es va disputar a Torrent, el relleu masculí 4x100 del Lleida UA (Sebastián Vidal, David Abrines, Albert Valle i Ramon García) va acabar en setena posició, amb un temps de 44.04.

Abrines també va participar en el decatló, on va firmar la vuitena posició, la mateixa que Elisabeth Montaña (Lleida UA), amb un millor registre d’11.23 metres. En el Campionat d’Espanya cadet, en el qual Maria Navarro (Lleida UA) va ser plata dissabte al concurs de martell, la seua companya de club Aitana Radsma va vorejar la medalla en la prova dels 100 tanques al finalitzar quarta amb un crono de 14.91 segons.

Navarro, després de la medalla de dissabte, va participar en el concurs de llançament de pes, on va acabar en onzena posició amb una marca de 10,84 metres.

tracking