SEGRE

CAMPIONAT

Lleida brilla en el Català Aleví de Natació

Suma 10 medalles en l’última jornada i tanca el campionat amb 23 || Emma Carrasco aconsegueix 2 ors més i Toni Grañó fa un altre doblet, plata i bronze

Emma Carrasco

Emma Carrasco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida va tancar aquest diumenge el Campionat de Catalunya aleví de natació amb vint-i-tres medalles, després de les deu que va obtenir en la jornada de clausura, i els clubs van mostrar que el futur de la natació lleidatana està assegurat.

Emma Carrasco, del CN Lleida, va destacar una altra vegada amb una doble medalla d’or, que la converteix en l’única nadadora que es va imposar en les quatre proves en les quals va participar. La lleidatana, d’11 anys, es va imposar ahir en els 400 estils (5:36.73) i també en els 200 lliures, amb un crono de 2:20.41. D’aquesta forma, Emma va sumar aquests triomfs als de 200 braça i 200 estils.

El nadador del CN Lleida va guanyar els 100 papallona i Carla Carbonell, del CEN Balaguer, la quarta medalla

També va brillar Toni Grañó, del CN Tàrrega, que aquest diumenge va aconseguir un altre doblet i va tancar els campionats amb quatre metalls. En l’última jornada, va aconseguir la plata en els 200 lliures (2:12.63) i el bronze en els 100 esquena (1:10.83). José Vendrell, nadador del CN Lleida, es va emportar l’or en els 100 papallona, amb un crono de 1:03.40, i va obtenir el seu tercer metall a Reus.

D’altra banda, Carla Carbonell (CN Cervera) va ser una altra de les destacades després del bronze en els 400 estils, prova en la qual es va imposar Carrasco, la seua quarta medalla. Martí Ferrerol, també nadador del CN Cervera, va aconseguir la medalla de plata en els 200 lliures (2:25.24), mentre que Berta Benseny (CEN Balaguer) va aconseguir el mateix metall en els 100 esquena (1:16.81).

En la prova femenina dels 100 esquena, Ester Borraz (CN Lleida) va aconseguir el bronze, amb un temps d’1:14.09. Ares Minguet (CN Tàrrega) també va guanyar el bronze en els 100 papallona (1:11.52). Pel que fa a clubs, el CN Lleida va finalitzar en la sisena posició d’una general dominada pel CN Sabadell.

El CEN Balaguer va ser quinzè; el CN Tàrrega, dissetè; el CN Cervera, vint-i-unè, i l’Inef Lleida, el 38. D’altra banda, Cristina García (CN Lleida) no va poder classificar-se per a les semifinals dels 100 esquena als Europeus júnior d’Israel, tot i ser segona de la sèrie. La lleidatana va acabar amb un crono de 1:04.05, insuficient per passar de ronda.

Berta Benseny

Berta Benseny

tracking