SEGRE

DEPORTES

Nadal obre Wimbledon amb una còmoda victòria

Va superar en tres sets l’australià Millman i s’enfrontarà en segona ronda al nord-americà Young || Bautista també guanya el seu partit

Rafa Nadal, durant el debut a Wimbledon davant de l’australià John Millman.

Rafa Nadal, durant el debut a Wimbledon davant de l’australià John Millman.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va debutar a Wimbledon amb pas ferm i es va classificar sense problemes per a la segona ronda al desfer-se ahir de l’australià John Millman en tres sets (6-1, 6-3 i 6-2). Malgrat no haver disputat cap torneig oficial sobre herba per preparar la gran cita sobre aquesta superfície i la seua absència el 2016 per lesió, el balear va demostrar que es troba còmode i va tenir en l’oceànic un rival perfecte per començar a agafar ritme competitiu. El número dos del món, quart cap de sèrie a Londres, no es va desgastar gaire a la pista número 1 de l’All England, on va dominar un Millman que va patir molt i que amb prou feines va poder aguantar el tipus davant del millor tenis i la solidesa del manacorí, que va firmar la victòria 850 de la seua carrera. A Nadal l’espera en segona ronda un examen teòricament més complicat en la figura del nord-americà Donald Young, que es va imposar a l’uzbek Istomin (5-7, 6-4, 6-4 i abandó). Per la seua banda, el defensor del títol i número u del món, l’escocès Andy Murray, va debutar amb triomf davant del kazakh Alexander Bublik, lucky loser, que va batre per 6-1, 6-4 i 6-2.

Roberto Bautista va superar l’austríac Andreas Haider-Maurer (6-3, 6-1 i 6-2) i Fernando Verdasco va caure eliminat davant del sud-africà Kevin Anderson (2-6, 7-6, 7-6 i 6-3). Per la seua part, Sara Sorribes va caure davant de la japonesa Osaka (6-3 i 7-6).

tracking