SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi renova fins al 2021

L’acord es firmarà en les pròximes setmanes, quan el jugador es reincorpori a la disciplina de l’equip a partir del dia 15 || Tindrà aleshores 34 anys i haurà estat blaugrana vint temporades

Messi mostra la samarreta a les grades del Santiago Bernabéu després de marcar el 2-3 al Reial Madrid.

Messi mostra la samarreta a les grades del Santiago Bernabéu després de marcar el 2-3 al Reial Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va anunciar aquest dimecres la renovació de Leo Messi fins al 30 de juny del 2021, per la qual cosa estarà al club blaugrana almenys durant els pròxims quatre anys, amb un altre d’opcional. El crac argentí tindria una clàusula de 300 milions d’euros i si complís el nou contracte hauria estat vinculat al club blaugrana durant vint temporades, fins als 34 anys (2000-2021), de les quals al primer equip des del 2005.

Segons el president Bartomeu: “És una bella història d’amor per uns colors que seguirà fins que deixi el futbol.” L’acord, tal com va informar el club, es formalitzarà en les pròximes setmanes, quan el jugador es reincorpori a la disciplina de l’equip, a partir del dia 15, després de la lluna de mel. Així, l’argentí podria començar la pretemporada ja amb el futur solucionat. La notícia arriba a penes uns dies després del seu casament amb Antonella Roccuzzo.

És al primer equip des del 2005 i ha guanyat 8 Lligues i 4 Champions, així com 5 Pilotes d’Or

El club, en un text breu, va celebrar “la continuïtat i el compromís del millor jugador de la història, que ha desenvolupat tota la seua carrera professional a l’entitat i que és un emblema”.

Assegurar el futur de Messi com a blaugrana s’havia convertit en una de les prioritats del club i, per aquesta raó, Josep Maria Bartomeu va decidir fa mesos portar personalment les negociacions per garantir un final feliç. Amb aquest acord, el Barça s’assegura la continuïtat de la pedra angular del projecte esportiu des de fa més d’una dècada.

Leo Messi va aterrar al FC Barcelona amb 13 anys, procedent del Newell’s Old Boys argentí. Amb el Barça, ha guanyat 8 Lligues, 4 Lligues de Campions, 5 Copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 3 Supercopes d’Europa i 3 Mundials de Clubs. Individualment, ha estat premiat amb 5 Pilotes d’Or i 4 Botes d’Or, entre altres guardons.

apunts

A Les Corts.

Acord per a l’Espai Barça amb el consistori.

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’ajuntament per tirar endavant el projecte de l’Espai Barça, que inclou la transformació i remodelació de les instal·lacions al barri de les Corts.

De l’Espai d’Animació.

Campanya perquè no es fitxi Ceballos.

 Les penyes de l’Espai d’Animació del Camp Nou fan campanya per demanar que no es fitxi el bètic Dani Ceballos, elegit millor jugador de l’Eurocopa sub-21. Amb el hashtag #CeballosNO , critiquen el futbolista, que també pretén el Reial Madrid, perquè fa uns anys va escriure a Twitter a favor de la mort dels catalans que havien xiulat l’himne espanyol.

Pep Segura, nou mànager general per sobre de Robert El Barça va anunciar aquest dimecres que Pep Segura ocuparà amb efectes immediats el càrrec de mànager general esportiu, una funció nova a l’organigrama del club que s’assemblarà a la que exercia Andoni Zubizarreta abans de ser fulminat per Josep Maria Bartomeu a començaments del 2015. El fins ara secretari tècnic del futbol formatiu professional (Barça B i Juvenil) serà el màxim responsable de l’àrea de futbol, per sobre de Robert Fernández, que es manté com a secretari tècnic del primer equip. Aquesta reestructuració es fa efectiva per tal d’equiparar el futbol al funcionament d’altres seccions professionals del club. Segura és un llicenciat en Educació Física que va exercir la docència a l’Inefc de Lleida, amb un vast recorregut en el món del futbol. Va treballar al Barça des del 1997 fins al 2005 com a entrenador de les categories inferiors i, posteriorment, com a observador. Més tard, va acompanyar Llorenç Serra Ferrer a l’AEK d’Atenes, abans de triomfar com a primer entrenador de l’Olympiakos, equip que va preparar just abans d’Ernesto Valverde. Després de l’aventura grega, Segura se’n va anar l’any 2009 al Liverpool, on va estar fins al 2012, primer, com a director de l’acadèmia de joves talents i, després, com a entrenador de l’equip reserva. El 2015 va tornar al Barça per fer-se càrrec de la secretaria tècnica del futbol formatiu professional.

tracking