SEGRE

HOQUEI PATINS PRIMERA NACIONAL

Dos 'perles' per a l'Alpicat

Incorpora els lleidatans Pol Franci i Gerard Folguera, que la temporada passada van debutar a l’OK Lliga || El club vol l’ascens després d’estrenar-se a Primera

A la foto, les joves promeses Gerard Folguera i Pol Franci.

A la foto, les joves promeses Gerard Folguera i Pol Franci.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.net Alpicat s’ha reforçat amb els lleidatans Pol Franci i Gerard Folguera, que la campanya passada van debutar a l’OK Lliga amb el Manlleu, conjunt que va perdre la plaça a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal i que ara s’afegeixen al nou projecte de l’Alpicat, que s’ha marcat com a objectiu l’ascens.

Franci, de 20 anys, va disputar 23 partits amb el Manlleu i va anotar un gol, a banda de disputar el Campionat d’Espanya júnior amb l’equip d’Osona. Per la seua banda, Gerard, fill d’Albert Folguera, tècnic de l’ICG Lleida, també té 20 anys i va disputar 28 partits a la màxima categoria, formant part alhora de l’equip júnior.

“Són jugadors que s’ajusten a la filosofia del club, gent jove i amb gran projecció”, va assenyalar Ricard Vizcarra, president del club, que va afegir que “el balanç de la primera temporada en aquesta categoria el considero positiu. No ha sigut una campanya gens fàcil, amb molta igualtat i per petits detalls no vam poder ser més amunt, però en aquesta segona temporada, amb més experiència, la intenció és aconseguir l’ascens”.

Per això, l’Alpicat, en el qual segueix Xavi Roy com a entrenador, manté el bloc de jugadors i, a banda de la incorporació de Franci i Folguera, ha fitxat un altre jove jugador lleidatà, Eduard Piñol, format a la base del Mollerussa i que la temporada passada va jugar en el conjunt júnior del Reus Deportiu, entrenant-se habitualment amb la primera plantilla.

A més, un altre del planter, Lluís Alsina, tindrà fitxa de jugador del primer equip, tot i que encara és júnior. L’única baixa de l’equip és Martí Dalmases, que deixa temporalment l’hoquei sobre patins per motius personals. A l’equip continuen la resta dels jugadors: Ricard Casals, Miquel Serret, Joan Ramon Serret, Matts Zilken, Edgar Peralta, Robert Bergé, Sisco Ariza, Juanjo Ariza i David Ballestero.

El club, dins del seu objectiu més ambiciós en els últims anys, també veu incrementat el pressupost per a aquest segona temporada a la Primera Nacional, ja que passa dels 80.000 de l’anterior curs a uns 100.000.

L’equip de Roy disputarà la Copa EsportsPenedès al setembre El Lleida.net Alpicat és un dels deu equips de Primera Nacional que disputaran al setembre la Copa EsportsPenedès. El conjunt de Xavi Roy obrirà el torneig la setmana del 4 al 10 a la pista del Vilafranca, mentre que després rebrà a la seua pista el Sant Cugat i el Vilanova. L’Alpicat tancarà la fase de grups la setmana del 25 de setembre a l’1 d’octubre visitant el Calafell. Els dos primers de cada grup es classificaran per a la fase final del torneig, que es disputarà el 8 d’octubre a Calafell. En cas de no accedir a aquesta ronda, es jugarà un amistós contra un equip de l’altre grup, depenent de la seua posició.

tracking