SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Vuit tests per al Lleida

L’equip blau jugarà set amistosos, el primer a Tamarit i l’últim davant del Saragossa B, i participarà a la Copa Catalunya || Siviero fitxa per l’Hèrcules

El nou ‘staff’ tècnic del Lleida ja té definit el calendari de pretemporada.

El nou ‘staff’ tècnic del Lleida ja té definit el calendari de pretemporada.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir com queda definit el calendari de partits de la pretemporada, en la qual jugarà un total de set amistosos i un de caràcter oficial, que és la Copa Catalunya. Els vuit exàmens que tindrà al davant abans de la Lliga l’equip de Gerard Albadalejo començaran el dia 22 de juliol, dissabte, amb la visita al Tamarit, de la Preferent Aragonesa, i acabaran el dia 12 d’agost, també dissabte, davant del Saragossa B, que acaba d’ascendir a Segona B, a la localitat saragossana de Ricla.

Entre l’un i l’altre, hi haurà dos d’amistosos durant l’stage a la Val d’Aran i no un de sol, com era habitual. Així, el dimecres 26, els blaus s’enfrontaran al Tremp, de Segona Catalana, i el divendres 28, a una selecció aranesa. Posteriorment, el diumenge 30, jugarà a Cerdanyola la primera ronda de la Copa Catalunya i visitarà Tafalla el 2 d’agost i Sant Boi (Trofeu Vila de Sant Boi), el dia 5, per jugar dos tornejos davant del Peña Sport i el Santboià.

El plat fort arribarà el 9 d’agost, amb la presentació oficial a casa i la disputa del Trofeu Emili Vicente davant del Reus. Finalment, el dia 12, acabaran les proves estiuenques amb el Saragossa B, abans de l’inici de la Lliga el cap de setmana del 19 i 20 d’agost.

En un altre ordre de coses, el que va ser tècnic blau la temporada passada, Gustavo Siviero, es va convertir ahir en el nou tècnic de l’Hèrcules. L’entrenador argentí serà presentat dimarts i dimecres començarà la pretemporada. Per la seua part, el defensa Toño Vázquez va fitxar pel Toledo, del qual procedia quan va arribar al Lleida, i el davanter Pere Milla jugarà amb el Numància.

tracking