SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida fitxa el davanter de l'EFAC Enric Bosch com a aposta de futur

Enric Bosch, quan va ser presentat l’any passat per l’EFAC.

Enric Bosch, quan va ser presentat l’any passat per l’EFAC.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu incorporarà el jove davanter de vint anys procedent de l’EFAC Almacelles, Enric Bosch, que, així com Raúl Feher, fitxatge provinent del Balaguer, estarà a cavall del primer equip i el filial.

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va qualificar la recent incorporació d’Enric Bosch com “una aposta de futur, ja que és un jugador amb grans condicions i amb molt de marge de progressió per la seua edat”.

De Bosch, que va fitxar l’EFAC l’any passat procedent del Fraga, ha donat molt bones referències l’extècnic de l’equip d’Almacelles i actual membre de l’staff tècnic del Lleida, David Giménez.

Jordi Esteve va definir Enric Bosch com “un jugador d’envergadura, de molta lluita i que va molt bé a l’espai, a més de tenir capacitat golejadora”.

D’altra banda, el jugador brasiler Caio de Bartolo Martins no anirà al Lleida a prova, atès que ja ha acceptat l’oferta provinent d’un equip de la Primera divisió d’Ucraïna, el FC Olimpik Donetsk.

En un altre ordre de coses, el Lleida Esportiu i la firma Opel Lleidamòbil han pogut arribar a un acord per a la renovació del patrocini del concessionari de vehicles amb el club lleidatà una nova temporada.

tracking