SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida Esportiu inicia avui dilluns les revisions mèdiques

Jorge Félix, una de les noves incorporacions.

Jorge Félix, una de les noves incorporacions.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que començarà la pretemporada aquest dimecres dia 12, iniciarà avui dilluns la ronda de revisions mèdiques als jugadors de la plantilla abans de posar-se a a treballar a les ordres de Gerard Albadalejo. Les proves a les quals se sotmetran inclouran les d’esforç, per tal de determinar l’estat físic.

Fins al moment, s’han incorporat nou cares noves, però se n’esperen almenys quatre més. Són el porter Diego Rivas (Múrcia); els defenses Marc Trilles (At. Saguntí), Aitor Núñez (Rayo Majadahonda) i Moussa Bandeh (Badalona, on estava cedit pel Nàstic); els centrecampistes Moustapha Gning (Ebro), Raúl Feher (Balaguer, entre filial i primer equip) i Jorge Félix (Rayo Majadahonda), i els davanters Bojan Radulovic (puja el primer equip des del Juvenil) i Enric Bosch (EFAC, entre filial i primer equip).

El club treballa perquè hi hagi alguna incorporació més el primer dia de la pretemporada. En aquest sentit, l’operació que està més a prop de tancar-se és la d’un davanter. A més, el director esportiu del club, Jordi Esteve, també té molt avançades les negociacions amb un defensa central (a causa de la lesió de llarga durada de Noel Carbonell), un migcampista i un porter.

Demà es posen a la venda els abonament Amb una campanya “senzilla però directa”, en la qual s’apel·la al “cor” i als “sentiments”, el Lleida intentarà, a partir de demà dimarts, superar els 2.942 abonats amb els quals va tancar la temporada passada. El club ha decidit mantenir els preus i també hi ha noves modalitats de carnet, com el de la Grada d’Animació, a un preu de 80 euros.

tracking