SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Lleida exporta valors

L’escola de l’exjugador Cela presentarà el seu model formatiu en el congrés mundial de psicologia esportiva || Promou una educació integral del nen

Cela, amb tècnics i alumnes del curs passat de l’escola.

Cela, amb tècnics i alumnes del curs passat de l’escola.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’innovador centre de formació de futbolistes SNK Center (acrònim de Sport Node for Knowledge: no de d’esports per al coneixement), que es va posar en marxa fa dos anys sota la direcció de l’exjugador del Lleida i del Dream Team de Cruyff, José María Cela, establert a Lleida, presentarà el seu model formatiu en el XIV Congrés Mundial de psicologia de l’esport, que acull Sevilla des d’aquest dilluns fins divendres i que comptarà amb mil congressistes de més de cinquanta països.

“És un escenari molt rellevant. Diria que és la posada de llarg d’aquest model formatiu davant de la comunitat científica internacional”, va assenyalar José María Cela, ideòleg i màxim responsable que compta com a coordinador amb Enric Barri, psicopedagog i professor del comitè d’entrenadors, a banda d’un grup de tècnics.

Cela, que a part del títol d’entrenador posseeix el de doctor en Ciències de l’Educació per la Universitat d’Hamburg, presentarà dijous aquest model que promou l’educació integral del nen futbolista d’entre 4 i 11 anys, fent així un pas més en la seua internacionalització després d’assolir acords l’any passat amb la George Mason University i el prestigiós centre d’aprenentatge avançat Let Me Learn, tots dos dels EUA.

Inculcar valors com l’autoestima, el respecte, l’esforç, la confiança i la tolerància a la frustració és l’objectiu de SNK Center, que desenvolupa la seua activitat a les instal·lacions de l’Inefc i va comptar el passat curs amb més d’una vintena d’alumnes, finalitzant amb una sessió en què van participar les famílies i els educadors del centre. Ja ha obert preinscripcions per al pròxim curs.

les claus

  • Model formatiu. L’escola de futbol de l’exjugador José María Cela per a nens de 4 a 11 anys promou una educació integral de l’alumne inculcant valors com l’autoestima, el respecte, l’esforç i la confiança, al costat d’altres com la tolerància a la frustració. A més, aquesta escola advoca per formar sense competir.
  • Internacionalització. L’escola col·labora amb la George Mason University i amb el prestigiós centre Let Me Learn, tots dos als EUA. Aquest dijous es presentarà al congrés mundial de psicologia esportiva. 
tracking