SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

Oriola: “Em va impactar saber de l’interès del Barça”

El lleidatà reconeix que “sempre he estat culer i jugar-hi serà una passada”

Oriola celebra amb l’afició valenciana el títol ACB conquerit.

Oriola celebra amb l’afició valenciana el títol ACB conquerit.ACB MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pierre Oriola, que en tres anys ha passat de jugar a la LEB Or a guanyar la Lliga ACB amb el València i estar a punt de fitxar pel FC Barcelona, reconeix que està vivint “un somni” del qual espera no despertar-se. Dissabte passat va rebre, amb Jaume Ponsarnau, fins ara el seu segon entrenador, l’homenatge del seu Tàrrega natal i aquesta setmana es podria oficialitzar el seu traspàs a l’equip blaugrana, una cosa que ni de lluny esperava. “Per a mi va ser un gran impacte quan vaig saber que el Barça em volia. Va ser una cosa que no m’esperava. Sempre confies a jugar algun dia al Barça, però no m’esperava que aquesta oportunitat m’arribés tan aviat”, va assegurar ahir SEGRE.

El pivot targarí, de tan sols 24 anys, està ansiós que es confirmi el seu traspàs, malgrat que reconeix que encara no ha firmat res. “Encara segueixo sent jugador del València. Queden uns petits detalls, però espero que aquesta setmana es concreti tot”, va afirmar, per afegir que l’imminent pas al Palau Blaugrana suposa un gran pas a la seua carrera. “Sempre he estat del Barça i pertànyer a un club com aquest és una passada. A la vida, aquests trens passen molt poques vegades i s’ha d’aprofitar perquè mai saps si tindràs una altra oportunitat”, reconeix.

És el que val la seua sortida del València, el traspàs de la qual podria oficialitzar-se aquest mateixa setmana

Oriola, que va jugar la temporada 2012-13 al Força Lleida cedit pel Manresa, recorda que allà “vaig començar a créixer com a jugador”. Després d’una altra campanya a la LEB Or amb l’Osca va fer el salt a l’ACB amb el Sevilla, on va estar dos anys abans de fitxar pel València, amb què té contracte en vigor i una clàusula de rescissió d’un milió d’euros. “Si la paguen és que em volen realment, i no per ser una simple comparsa”, apunta el lleidatà, que reconeix que jugar al Barça no li afegeix més pressió.

“Mai me la poso perquè crec que és un error. Aquesta oportunitat de formar part d’un nou projecte al Barça m’arriba en el millor moment de la meua carrera, i espero que les coses em vagin igual de bé que m’han anat al València”, va indicar Oriola, que ara es concentrarà amb la selecció, una cosa que per a ell “és un premi més”.

tracking