SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Arriba Carlos Lázaro i surt Álvaro Campos

El club fitxa aquest migcampista de 26 anys i rescindeix el porter || Jordi Esteve qualifica el nou de “jugador top”

Carlos Lázaro, durant un partit amb el Mirandés la passada temporada.

Carlos Lázaro, durant un partit amb el Mirandés la passada temporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar aquest dimarts la incorporació del migcampista defensiu Carlos Lázaro, de 26 anys, procedent del Mirandés, alhora que la marxa del porter Álvaro Campos (vegeu el desglossament inferior).

Lázaro, d’1,80 metres i 76 quilos, és natural d’Olmedo (Valladolid), i s’ha compromès amb el conjunt blau per les pròximes dos temporades.

És la desena incorporació que fa fins al moment el Lleida després de les del porter Diego Rivas (Múrcia); els defenses Marc Trilles (At. Saguntí), Aitor Núñez (Rayo Majadahonda), Raúl Feher (Balaguer), Mousa (Nàstic); els centrecampistes Moustapha Gning (Ebro) i Jorge Félix (Rayo Majadahonda); i els davanters Bojan Radulovic (Lleida Juvenil) i Enric Bosch (EFAC Almacelles).

Carlos Lázaro, que ha estat internacional sub-18 i sub-19, es va formar al Valladolid, on va fer el salt a l’equip de Primera divisió amb 19 anys. A més del Mirandés, compta amb una llarga trajectòria a Segona A, on ha jugat amb els conjunts del Valladolid, l’Osca i l’Alabès. També ha jugat a Segona B amb l’Hèrcules.

El director esportiu Jordi Esteve va dir que és “un jugador top a Segona B que arriba per ser clau” i va destacar que “actua al davant dels centrals” i disposa d’una “gran capacitat física”, a part d’un “bon desplaçament de pilota. Té experiència”.

“Marxo per un tema personal, però no em tanco a tornar” El porter Álvaro Campos i el Lleida, a través del president Albert Esteve, van comunicar aquest dimarts que han assolit un acord per a la rescissió del contracte del jugador valencià. “No me’n vaig per temes esportius o econòmics, me’n vaig per un tema personal, però no em tanco la porta a tornar si no trobo una destinació que em satisfaci”, va dir Campos, que va voler agrair “l’afecte que he rebut de l’afició, club, i premsa. A Lleida he sigut molt feliç”.

El tema personal que va argumentar Campos, i que ja havia transcendit, és que la seua esposa està a punt de donar a llum i li va demanar no ser lluny de la seua família a València. “Ara la meua prioritat és aquesta, encara que reconec la meua preocupació esportiva perquè al no poder anar gaire lluny, em limita les possibilitats de trobar un equip que sigui del meu grat.” Álvaro, que va complir amb escreix el seu “repte de suplir la marxa d’Iván Crespo”, també va agrair a la UdL “poder haver seguit el passat curs els meus estudis de Medicina”. Albert Esteve va dir que “el volíem amb nosaltres, però comprenem la seua postura. Aquí sempre tindrà les portes obertes”.

Carlos Lázaro, durant un partit amb el Mirandés la passada temporada.

Carlos Lázaro, durant un partit amb el Mirandés la passada temporada.SEGRE

tracking