SEGRE

FUTBOL BASE

Dos germans brillen a la base andalusa

Albert i Gerard Batalla, a l’Almeria

Albert Batalla es va incorporar dimecres al primer equip.

Albert Batalla es va incorporar dimecres al primer equip.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Albert i Gerard Batalla sempre havien somiat que coincidirien en un camp de futbol, però el que no imaginaven és que aquest desig es podria complir a gairebé 800 quilòmetres de casa, a Almeria, on els dos lleidatans formen part del planter del club andalús.

Albert, porter, té 19 anys i dimecres es va entrenar amb el primer equip, que juga a Segona. A Gerard, que ahir va complir els 16, encara li queda camí per recórrer però ja destaca com un central de garanties, amb un gran físic.

“Jo sóc des del 2014 a l’Almeria. Vaig arribar-hi per jugar al juvenil i la passada temporada ja vaig ser un dels habituals al filial. El Gerard va provar l’any passat i se’l van quedar. És una cosa que no hauríem imaginat, tots dos jugant al mateix club i lluny de casa, però el futbol és així”, diu Albert, que serà aquest curs el tercer porter del primer equip i el titular del filial.

Albert serà el tercer porter del primer equip, mentre que Gerard destaca com a central en el cadet

“Intento donar-li consells, sobretot sobre la residència, i passar tot el temps que puc amb ell, encara que aquest any jo viuré en un pis”, afegeix el porter sobre el seu germà, encara en categoria cadet.

Tots dos són productes del prolífic planter de l’Atlètic Segre, del qual l’Almeria sembla tenir els seus observadors ben pendents, ja que a banda dels germans Batalla també juguen als seus equips de base Marc García Caño, de Juneda, i Muhamadou Janneh, gambià sorgit del club de Cappont. “És curiós que siguem tants jugadors sorgits del planter de Lleida, en especial de l’Atlètic Segre. Això vol dir que s’estan fent bé les coses”, assenyala Albert, que té com a referents De Gea i Casillas. “A De Gea el tinc com a espill perquè té unes característiques molt semblants a les meues. Però encara em queda un llarg camí per recórrer”, afegeix el porter lleidatà.

Albert Batalla es va incorporar dimecres al primer equip.

Albert Batalla es va incorporar dimecres al primer equip.MAGDALENA ALTISENT

tracking