SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Girona 'pesca' al Lleida

Unai Jodar, de 15 anys, jugarà al cadet de blanc-i-vermell al brillar a Divisió d’Honor || El centrecampista també ha estat en el punt de mira de l’Espanyol

El trofeu Emili Vicente.

El trofeu Emili Vicente.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Girona FC, després del seu històric ascens a Primera, ha decidit reforçar el seu planter i el cadet de Divisió d’Honor comptarà la pròxima temporada amb una de les perles del Lleida Esportiu. Unai Jodar, de 15 anys, canviarà la samarreta blava per la blanc-i-vermella després de destacar en una categoria que finalment el Lleida no va poder mantenir.

El seu pare Héctor destaca que “al Lleida hem estat molt a gust, però ha sorgit aquesta oportunitat i l’Unai té molta il·lusió, perquè vol dedicar-se al futbol. L’ascens del Girona FC a Primera és tot un reclam, així com la vinculació amb el Manchester City. Vam poder visitar les instal·lacions de la residència i estem encantats, en especial l’Unai”.

El centrecampista, que es va formar fins a alevins a l’escola del Fraga i que també va cridar l’atenció d’un Espanyol que no es va decidir a incorporar-lo al planter, viurà a la residència del club blanc-i-vermell i continuarà amb els estudis a Girona, on els pares es desplaçaran cada dos setmanes per poder veure’l en acció.

“La llàstima és que aquesta temporada no tindrem un equip lleidatà a Divisió d’Honor, així que cada setmana ens desplaçarem a Girona o Barcelona. L’Unai té moltes ganes que comenci la temporada, ja que per a ell també serà una experiència vital. Sortir de casa amb 15 anys no és fàcil”, assenyala el pare, que vol agrair la formació que ha rebut al Lleida Esportiu. “Aquesta temporada la plantilla del cadet era una mica curta i l’Unai, encara que és un centrecampista organitzador, ha hagut de jugar en altres posicions, la qual cosa li ha donat visió d’altres facetes del joc.”

Model exclusiu per al Trofeu Emili Vicente del 9 d’agost El Trofeu Emili Vicente tindrà un model exclusiu dissenyat per Joyeros Alegre, la mateixa que fa els trofeus de Lliga, Copa i Supercopa, així com els de LEB Or, LEB Plata i Lliga Femenina. Està recobert amb un bany de plata de llei, fa 73 centímetres i pesa 7 quilograms. El trofeu està format per una pilota amb acabats polits i setinats i un braç amb un toc de sorra brillant. La primera edició del torneig es disputarà el 9 d’agost al Camp d’Esports a partir de les 20.00 hores i el rival serà el Reus.

El trofeu Emili Vicente.

El trofeu Emili Vicente.

tracking