SEGRE

FUTBOL SALA

Dos ascensos inesperats

El Cervera-Segarra puja a Segona Femenina per ocupar una plaça vacant || El Linyola jugarà a Segona B, categoria sense equips lleidatans des del 2013

El Cervera-Segarra es va proclamar subcampió de Divisió d’Honor i ocuparà una plaça a Segona.

El Cervera-Segarra es va proclamar subcampió de Divisió d’Honor i ocuparà una plaça a Segona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cervera-Segarra CF i l’FS Linyola han aconseguit un ascens inesperat de categoria, després que l’FCF escollís els dos equips lleidatans per ocupar dos places vacants. Les morades, subcampiones de Divisió d’Honor la passada temporada, jugaran per primera vegada a Segona Femenina, avantsala de la màxima categoria estatal, mentre que el conjunt del Pla ho farà a Segona B, categoria en la qual no hi havia un representant lleidatà des del descens del Sícoris Club el 2013.

Una vegada acabada la passada temporada, el Cervera-Segarra va enviar una carta a l’FCF exposant la seua candidatura a ocupar una possible vacant, circumstància que es va fer ahir oficial amb la publicació dels grups.

Les lleidatanes militaran en el 2 de Segona Femenina al costat de 8 equips de Barcelona i altres rivals de València i les Canàries. Això suposarà un augment de despeses en desplaçaments, per la qual cosa la directiva buscarà nous patrocinadors, encara que l’FCF subvencionarà els viatges a l’arxipèlag. Mentrestant, a Divisió d’Honor, es mantindrà com a únic representant lleidatà el CFS Tàrrega.

Mentrestant, l’FS Linyola toca sostre en el seu historial esportiu amb l’ascens a Segona B, enquadrat al grup 3 al costat de 14 rivals de Barcelona i un de Tarragona, el Salou. De la mateixa forma que el Cervera-Segarra, els del Pla d’Urgell van ser subcampions del seu grup de Tercera i l’FCF els ha ofert ocupar una de les places vacants a la categoria de bronze del futbol sala estatal. Des del descens del Sícoris el 2013, que va provocar la seua dissolució, cap equip lleidatà ha estat a Segona B.

Cinc conjunts representaran Lleida a Tercera Després de l’ascens a Segona B del Linyola, seran 5 els equips lleidatans que jugaran a Tercera: Alcoletge CFS, Futsal Lo Caragol, FS Agramunt, OC la Sentiu i FS Solsona. Els tres últims aconsegueixen l’ascens de categoria després d’acabar entre els tres primers a Divisió d’Honor, on hi haurà sis representants lleidatans: CFS Tàrrega, CE Maristes, Castellciutat CF, Futsal Lo Caragol B i EFS Balaguer Comtat d’Urgell. D’altra banda, l’FCF va publicar aquest divendres la composició del grup lleidatà de Primera, en el qual hi haurà 14 equips, inclosos els descendits des de Tercera: Alpicat i Fraga. Destaca que a Tercera hi haurà un equip andorrà federat a Lleida, el Sant Julià.

El Cervera-Segarra es va proclamar subcampió de Divisió d’Honor i ocuparà una plaça a Segona.

El Cervera-Segarra es va proclamar subcampió de Divisió d’Honor i ocuparà una plaça a Segona.

tracking