SEGRE

HANDBOL FEMENÍ

El Pardinyes inicia una campanya per finançar un equip infantil femení

Les jugadores del Pardinyes que volen formar equip infantil.

Les jugadores del Pardinyes que volen formar equip infantil.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Handbol Pardinyes ha iniciat una campanya per obtenir finançament, al voltant d’uns 3.600 euros només en viatges, i poder crear un equip infantil femení per primera vegada en els 25 anys d’història que té l’entitat.

Gràcies a Gofundme, plataforma de crowdfunding esportiu (eina d’ajuda al finançament a través del micromecenatge) es pot fer l’aportació personal al projecte, que compta amb el suport de la plataforma de mecenatge i patrocini a l’esport femení de la marca de pomes Livinda (Grup Nufri) a través de la denominació

#EllasSonDeAquí

.

Des de fa una temporada l’Handbol Pardinyes compta amb equips sèniors femenins, però no de base (perquè a l’escola de minihandbol les categories benjamina i alevina són mixtes), i aquest any, com que hi ha un grup suficient de jugadores que pugen de categoria alevina a infantil, han tingut la idea de crear un equip infantil femení.

El problema rau en el fet que la majoria d’equips de la Lliga són de fora de la província i els desplaçaments amb autocar són molt costosos. La directiva no vol carregar les famílies amb més despeses, a més que ja paguen les quotes i d’aquí aquesta iniciativa de micromecenatge.

tracking