TIR AMB ARC COMPETICIONS

Pifarré, bitllet al Mundial

El lleidatà aconsegueix en l’últim classificatori l’accés al Campionat del Món de Mèxic i a la Copa del Món de Berlín || Hi havia 3 i 4 places en joc

Miquel Àngel Pifarré, primer per l’esquerra, amb altres arquers de l’equip espanyol.SEGRE

L’arquer lleidatà Miquel Àngel Pifarré va aconseguir ahir el bitllet per a les dos competicions internacionals més importants que queden aquest any com són la Copa del Món de Berlín, a l’agost, i sobretot, el Campionat Mundial, que tindrà lloc a Ciutat de Mèxic entre els dies 15 i 22 d’octubre.

Pifarré afrontava el sisè i últim classificatori de la temporada, entre divendres i ahir a Madrid, al costat de cinc arquers més que lluitaven per poder aconseguir una plaça a l’equip espanyol d’arc recorbat per a aquestes dos pròximes cites internacionals.

Competirà a Alemanya del 6 al 13 d’agost i en terres mexicanes del 15 al 22 d’octubre

La puntuació dels sis candidats a la prova se sumava a les dos prèvies per confeccionar una classificació que liderava el mateix Pifarré. Finalment, el de Torrefarrera no va tenir problemes per obtenir la doble classificació a l’acabar en segona posició, ja que per accedir al Mundial de Mèxic n’hi havia prou de quedar entre els tres primers, mentre que per a la Copa del Món de Berlín hi havia fins i tot una quarta plaça.

Cal recordar que la setmana passada, Miquel Àngel Pifarré va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya absolut disputat a Salamanca.

L’arquer lleidatà va estar a punt de lluitar per l’or, però en les semifinals va caure a la fletxa de desempat i va haver de conformar-se amb lluitar per la medalla de bronze, que va aconseguir de forma folgada.

D’altra banda, Miquel Àngel Pifarré va participar la passada setmana a la primera jornada Més enllà de l’esport, organitzada per la Fundació Rafael Nadal a Mallorca.

La finalitat d’aquesta jornada és atansar els valors olímpics a nens i joves socialment desfavorits.

Al costat de Miguel Àngel Pifarré, també hi havia Carlos Mayo (atletisme), Sofía Zhang (tenis taula) i Margarita Morata (karate), tots ells becats pel programa Pódium, unes beques impulsades per Telefónica i el COE per a 88 promeses olímpiques espanyoles.