SEGRE

NATACIÓ

El CN Cervera, campió català

Els nadadors de la Segarra aconsegueixen el títol en categoria júnior després d’obtenir 18 medalles a Mataró || El CN Lleida va acabar setè amb 13 metalls, nou dels quals per a Cristina García

Els nadadors del CN Cervera celebren la primera posició en el rànquing de clubs del campionat.

Els nadadors del CN Cervera celebren la primera posició en el rànquing de clubs del campionat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CN Cervera es va proclamar aquest diumenge campió per clubs al Campionat de Catalunya júnior i open de Mataró, i va tancar la participació amb divuit medalles. Els nadadors de la Segarra van ser segons en categoria masculina i tercers en la femenina, la qual cosa els va donar els punts necessaris per batre CN Sant Andreu i CN Mataró.

Per la seua part, el CN Lleida va acabar setè, però va tenir en Cristina García la “reina” dels campionats, ja que ha acumulat en tres dies de competició nou de les tretze medalles del seu club. A la jornada de clausura, el CN Cervera va aconseguir set metalls.

Ferran Julià va obtenir l’or i la tercera marca absoluta, i el seu company Ignasi Bernaus, el bronze

Ferran Julià, que n’ha aconseguit vuit en els campionats, va aconseguir l’or en els 1.500 lliures 17 anys (16:02.20), registre que li va suposar el bronze en la categoria open. A més, va ser també medalla de bronze en els 200 lliures 17 anys (1:56.27) i va formar part del relleu 4x100 estils que es va fer amb la tercera plaça en categoria júnior.

Julià va compartir metall amb Guillem Masjuan, Ignasi Bernaus i Arnau Armengol. Bernaus també es va penjar el bronze amb un temps de 16:57.76 en els 1.500 lliures 17 anys, prova en la qual Julià va ser or. També va tornar a lluir el CN Cervera en categoria femenina, ja que Carla Torra va ser bronze en els 200 braça 16 anys, amb un temps de 2:43.20.

Per la seua part, Núria Caldera va aconseguir el mateix metall en els 1.500 lliures 16 anys (18:16.43). Cristina García, del CN Lleida, que en les dos primeres jornades havia aconseguit dos triplets, va repetir aquest diumenge amb tres medalles més. Va guanyar l’or en la prova dels 100 esquena 16 anys, acabant amb un crono de 1:04.71, registre que li va donar la plata en categoria absoluta només al darrere de Mónica Ramírez, nadadora vuit anys més gran que la lleidatana.

Cristina García va aconseguir tres medalles d’or en els campionats en les proves de 50, 100 i 200

El seu triplet de la jornada el va completar amb la plata en els 200 lliures 16 anys, on va acabar amb un temps de 2:08.38. A més, el CN Lleida va tancar la participació en els campionats amb el bronze de Marc Juárez en la prova dels 50 papallona 18 anys, amb un registre de 25.64 segons, mentre que Roger Miret també va ser bronze en els 100 esquena 17 anys (1:01.11).

Una altra de les nadadores lleidatanes que ha destacat al campionat ha estat Núria Pallé, del CEN Balaguer, que aquest diumenge va aconseguir la setena plaça en els 1.500 lliures 16 anys i la vuitena en els 200 braça, amb un sisè lloc en els 100 braça de divendres.

Els nadadors del CN Cervera celebren la primera posició en el rànquing de clubs del campionat.

Els nadadors del CN Cervera celebren la primera posició en el rànquing de clubs del campionat.

tracking