SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Els millors fitxatges són els que estan aquí”

Valverde no pensa en incorporacions i Robert nega ofertes pels seus jugadors

Neymar, amb els jugadors.

Neymar, amb els jugadors.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, va assegurar ahir que els jugadors que té ara mateix són els millors i que no pensa a incorporar ningú. “Els millors fitxatges són els que estan al meu equip”, va assenyalar. Ni tan sols pensa a incorporar Verratti. “El club treballa sempre per tenir la millor plantilla, però la meua idea és treballar amb el que tinc aquí, encara que sabem on som. Sabem que hi ha molts jugadors que volen venir, que som un club que vol tenir els millors jugadors del món, que ja els tenim. La meua intenció és que la plantilla sigui cada dia millor, encara que és molt difícil pel que tinc aquí”, va afirmar. El de Càceres va deixar clar que el Barça és un club que “està atent al mercat per tenir grans jugadors” i va recalcar que no es fixa en els que no hi són tant com en “els que estan dins”. A més, el tècnic blaugrana compta amb André Gomes i Rakitic, i sobre el fitxatge de Paulinho va dir que “és difícil millorar la plantilla perquè és un gran equip”.

Per la seua part, el secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, va assegurar que el club no ha rebut cap oferta per cap jugador de la plantilla i va indicar que treballa per reforçar l’equip. “Si tenim l’oportunitat de millorar amb alguna adquisició, evidentment ho farem”, va assenyalar. Robert va negar que l’entitat blaugrana estudiï la idea d’utilitzar jugadors com Rakitic o André Gomes en l’operació del fitxatge de Verratti. Tanmateix, va confirmar que el Barcelona busca reforçar la medul·lar i va detallar el perfil del futbolista. “L’ideal seria que pogués jugar en les tres posicions. Si jugués només en una, dificultaria els minuts que podria tenir”, va dir. Robert tampoc contempla que arribi algun club i pagui els 222 milions de la clàusula de rescissió de Neymar i va demanar paciència durant l’estiu. “Hi ha molt temps al davant. Tenim un magnífic equip i això comporta que qualsevol arribada sigui difícil, perquè ha de ser un jugador important i aquests solen tenir contracte en vigor”, va manifestar.

El tècnic blaugrana va assegurar que compta amb els dos futbolistes i també amb Deulofeu

Vives, portaveu blaugrana, va assegurar que el traspàs del brasiler “no passa per l’imaginari del club”

El PSG està disposat a protagonitzar el fitxatge més gran de la història del futbol. El club francès estudia pagar la clàusula de Neymar, que ascendeix a 222 milions d’euros, per convertir el futbolista brasiler en el seu jugador franquícia. L’oferta que té preparada el club parisenc per a Neymar és de 30 milions per cinc temporades, la qual cosa el convertiria en el jugador més ben pagat del futbol europeu, superant Messi. “L’únic que ens preocupa sobre Neymar és que sigui tan feliç com ho és al FC Barcelona, que continuï creixent, és un dels millors jugadors del món, ell està encantat amb el club i el club amb ell”, va manifestar ahir el portaveu del club Josep Vives sobre el futur de brasiler. “Estem molt tranquils”, va afegir Vives, negant la possibilitat que Neymar deixi el Camp Nou. “No passa per l’imaginari del club, l’únic que passa és continuar comptant amb aquest meravellós equip i comptar amb Neymar, un dels emblemes d’aquest equip. Neymar forma part d’un trident que no té comparació en el futbol mundial i és patrimoni del club no només a nivell esportiu”, va dir. D’altra banda, el club va tancar els comptes de la passada temporada. “S’ha batut el rècord d’ingressos amb 708 milions, tenint a més un benefici net de 18 milions d’euros”, va subratllar Vives després de la reunió de la directiva en el Camp Nou. “La massa salarial esportiva del club és el 66% de la despesa del club”, va precisar l’executiu blaugrana, expressant l’alegria de la junta per aquests números. “El club està guanyant en la seua influència i en la seua dimensió, a més de la seua capacitat per generar ingressos”, va assenyalar Vives, després d’explicar que el deute del club va ser de 24,5 milions, quedant fixat en 247 milions. Sobre el vot de censura d’Agustí Benedito, el Barça no es va pronunciar. “Fins ara no existeix aquest vot, per tant no es fa cap comentari”, va precisar Vives, que va recordar que la contractació del testaferro de Rosell ja va ser explicada per Bartomeu. “No era una relació laboral, era la relació amb un proveïdor.”

Neymar, amb els jugadors.

Neymar, amb els jugadors.FCBARCELONA.CAT

tracking