SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La premsa del Brasil assegura que Neymar ha acceptat jugar al PSG

Mestre, convençut “al 200%” que no se n’anirà

Pep Segura, nou mànager esportiu del club blaugrana.

Pep Segura, nou mànager esportiu del club blaugrana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Neymar hauria acceptat la proposta del PSG per deixar el Camp Nou i firmar pel conjunt francès, segons va assegurar ahir Esporte Interativo. Segons aquest mitjà de comunicació brasiler, el club pagarà la clàusula de rescissió del seu contracte de 222 milions d’euros i l’anunci oficial arribaria d’aquí a dos setmanes. “El projecte del PSG ha estat decisiu per convèncer Neymar. El brasiler es convertirà en el principal astre i el protagonista del club, finalment deixant de ser una ombra de Messi”, va assenyalar Esporte Interativo. Neymar es convertiria en un dels futbolistes més ben pagats del món amb un sou d’uns 30 milions d’euros anuals més variables. El xeic Nasser Al Khelaïfi, amo del club francès i una de les 100 persones més riques del món, està disposat a tirar la casa per la finestra per contractar Neymar, futbolista que ja va intentar fitxar fa un any quan es va reunir personalment amb el pare del futbolista. Davant d’aquestes informacions, Jordi Mestre es va mostrar convençut “al 200 per cent” que el futbolista brasiler no es mourà del club blaugrana.

El vicepresident de l’entitat va sortir al pas dels rumors que parlen d’una possible oferta milionària del PSG per aconseguir els serveis del davanter. “Al 200 per cent”, va respondre de manera escarida Mestre quan va ser preguntat per si estava segur que el brasiler seguirà al club blaugrana. En aquest sentit, va puntualitzar que, després d’aquestes informacions, “no hi ha motiu perquè les relacions” entre el club parisenc i el Barça canviïn.

El club francès estaria disposat a abonar la clàusula de rescissió del futbolista blaugrana

Les paraules de Mestre es van sumar a les que dilluns va dir el portaveu blaugrana, Josep Vives, que apuntava que “no passa per l’imaginari del club” que Neymar marxi.

tracking