SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Camp d'Esports sectoritzat

Comencen els treballs per separar les grades de Gol Sud, destinada a afició visitant, i Lateral || S’habilitarà l’accés 7 Antoni Palau

Imatge de les tanques que s’estan col·locant per sectoritzar Gol Sud i Lateral.

Imatge de les tanques que s’estan col·locant per sectoritzar Gol Sud i Lateral.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va començar dijous les obres de sectorització de la grada de Gol Sud, la situada a l’avinguda Doctor Fleming, perquè quedi diferenciada aquesta zona respecte a la de Lateral, tal com ja passa al Gol Nord des de fa gairebé un any.

Aquesta grada de Gol Sud tindrà un espai reservat en cas de presència d’aficionats visitants, tal com recull el reglament de règim intern del club, aprovat recentment per la Taula de Treball formada per representants de l’entitat i de l’afició.

Dins dels treballs que s’estan portant a terme al Camp d’Esports també està previst habilitar, com ja va anunciar el club en el seu dia, un nou accés 7 denominat Antoni Palau, a les portes de la travessia de Doctor Fleming, en homenatge al mític futbolista de l’equip blau, que va morir el passat 27 de juny.

Aquest accés 7 permetrà entrar a la grada Lateral i el club ha previst col·locar una placa commemorativa amb el nom d’Antoni Palau i estudia fins i tot que hi figuri alguna escultura del jugador. D’altra banda, l’accés número 6 permetrà l’entrada al Gol Sud, per al qual s’ha creat el carnet Gols, que ja es pot retirar a la campanya d’abonaments per a la pròxima temporada.

En l’aspecte esportiu, l’equip juga avui el seu primer amistós de la pretemporada a Tamarit, a partir de les 19.30 hores.

tracking