SEGRE

MOTOR BAIXA ARAGÓ

Isidre Esteve remunta a la Baixa Aragó i se situa sisè en la seua categoria

El lleidatà ocupa el lloc 36 a la general

Isidre Esteve, durant una de les especials de la segona etapa de la Baixa Aragó.

Isidre Esteve, durant una de les especials de la segona etapa de la Baixa Aragó.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isidre Esteve està sorprenent per la seua ràpida adaptació al prototip Sodicars BV6 amb el qual participarà en el Dakar 2018. Després de la posició 36 en el pròleg de divendres, ahir va remuntar fins a la 24 en la general i el sisè en la categoria T1.2. Els 351 quilòmetres d’ahir li van servir per constatar l’enorme potencial del nou vehicle. “El cotxe és increïble, pot fer coses que encara no coneixem i que anem descobrint a cada quilòmetre”, va destacar el pilot lleidatà.

La jornada va comptar ahir amb dos especials i Isidre Esteve i el copilot Txema Villalobos van completar el recorregut en 5:15:24. “Han estat dos especials diferents, però sobre un terreny que coneixem bé d’altres anys. El més bonic és que hi ha molta gent als trams, sobretot als passos d’aigua i les zones més espectaculars”, va assenyalar el d’Oliana. L’únic contratemps del dia es va produir cap a la meitat de l’SS3, quan el cotxe d’Esteve es va aturar per una fallada elèctrica i li va fer perdre prop de 3 minuts. Malgrat tot, va acabar sisè en la categoria T1.2, reservada a tot terreny 4x4 dièsel modificats.

“La jornada se’ns ha fet curta, la qual cosa demostra que ens hem divertit molt”, va assenyalar el d’Oliana

Un balanç positiu, tenint en compte que l’elevat nivell d’aquesta prova, puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny i de la Copa del Món de Ral·lis Cross Country.

Quan encara falta l’última etapa, el d’Oliana va manifestar estar molt content i motivat. “Hem fet més de 300 quilòmetres i el dia se’ns ha fet curt, la qual cosa demostra que ens hem divertit molt.” Avui diumenge l’esperen els últims 184 quilòmetres cronometrats de la Baixa Aragó 2017, que aprofitarà per seguir endavant en el procés d’adaptació al prototip amb el qual participarà en la pròxima edició del Dakar.

tracking