L’aranès Tur, a la final de l’Open en cadira de rodes

Va superar en semifinals el segon favorit, el colombià Mayorga || Lluitarà pel títol contra Siscar, que ahir va guanyar el doble

A la imatge, la parella Siscar-Moreno, que es va adjudicar la victòria al torneig de dobles.

L’aranès Kiko Tur i el murcià Enrique Siscar disputaran avui la final absoluta de la quinzena edició de l’Open Ciutat de Lleida de tenis en cadira de rodes, setè Trofeu Internacional Ortopèdia Rubio i quart Memorial Manel Palau, que durant aquesta setmana es disputa, com és ja tradició, a les pistes del Club Tennis Urgell.

Siscar, cap de sèrie número u del torneig individual, es va desfer ahir en semifinals del tercer favorit, Francesc Prat, al qual va vèncer per 6-0 i 6-3. Per la seua part, Tur, barceloní de naixement i aranès d’adopció, va donar la sorpresa de la jornada. Malgrat entrar en competició gràcies a una wild card, ahir va deixar a la cuneta el segon cap de sèrie, el colombià Edwin Mayorga, al qual va superar per un incontestable doble 6-1.

Al marge de les semifinals individuals, ahir també es va celebrar la final del quadre de dobles, la victòria del qual va ser per a la parella formada pel mateix Enrique Siscar i Raúl Moreno. El primer set va estar molt més disputat que el segon, ja que José Coronado i Juanjo Rodríguez van posar molta resistència guanyant tres jocs, tot i que al final van cedir per 6-3. No va passar el mateix a la segona mànega, que els campions van liquidar per un contundent 6-1.

La jornada d’avui arrancarà amb la final de consolació (10.00) entre Juanjo Rodríguez i Patxi Fadrique i, posteriorment, la disputa pel títol.