FUTBOL PRETEMPORADA

'Maneta' del Lleida en l'estrena

Golejada a Tamarit amb Bojan, autor de dos gols, com a destacat en l’estrena d’Albadalejo a la banqueta || Els del planter Adrià, Joel Huertas i Enric Bosch van anotar la resta dels gols

El davanter Marc Nierga intenta controlar la pilota pressionada per un rival del Tamarit.CARLES MIRANDA

El nou Lleida Esportiu de Gerard Albadalejo es va posar ahir a caminar amb una còmoda golejada (1-5) davant el Tamarit, rival que jugarà a Tercera i que va plantar cara durant el primer temps i que es va ensorrar en el segon període després del clàssic carrousel de canvis.

El Lleida, que va alinear dos onzes diferents a cada meitat, va acusar estar en la primera fase de la pretemporada, encara que va mostrar detalls interessants com els bons primers 45 minuts de Sasha i Jorge Félix, i el potencial físic de Mousa pel carril esquerre. En el segon temps l’estrella va ser l’encara juvenil Bojan Radulovic, que va ser l’autor de dos dels cinc gols del Lleida, a més d’habilitar el quart a Enric Bosch. Curiosament, els cinc gols van ser anotats per jugadors del planter, ja que a més dels dos de Bojan i de l’exjugador de l’EFAC també van marcar Adrià Gené i Joel Huertas. El primer temps, malgrat ser el primer de la pretemporada, es va jugar a bon ritme, perquè el Tamarit de Félix Jiménez va oferir també un bon tracte de pilota, fermesa defensiva i certes idees al centre del camp. Tanmateix, no es va mostrar inspirat en atac fins al punt que Diego Rivas no va haver d’intervenir en 45 minuts. Després de dos bones parades del porter local Salas de xuts de Sasha (6’ i 31’) va arribar l’únic gol de la primera meitat. Falta a Jorge Félix a la vora de l’àrea local que l’àrbitre no assenyala aplicant la llei de l’avantatge i bona rematada d’Adrià (39’) que acaba a la xarxa. Al segon temps, el Tamarit va sortir a totes i es va trobar amb un penal de Raúl sobre Sales que Carlos Romero no va desaprofitar (48’). El Lleida ni es va immutar i va continuar buscant bones triangulacions sempre amb Bojan com a finalitzador. Joel Huertas va marcar l’1-2 (52’) després d’una bona jugada personal de Bojan, que es va estrenar com a golejador del primer equip 6 minuts després, confirmant el seu bon olfacte davant de la porteria contrària. El lleidatà d’origen serbi va habilitar l’1-4 amb una rematada que va repel·lir el porter local amb l’ajuda del pal perquè Enric Bosch marqués a pler. A un minut del final Bojan va resoldre amb una rematada de primeres amb una bona contra. Una golejada plàcida per carregar piles abans de l’stage amb 22 jugadors utilitzats. Només van faltar Arnau Tobella i Eneko, amb molèsties, i Doncel, amb permís del club, encara que estaran en l’stage.