SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Neymar medita seguir al convèncer-lo els companys

Bartomeu transmet tranquil·litat mentre que a França donen per fet que marxa

Samarreta gegant del Barça al cèntric Bryant Park de NY.

Samarreta gegant del Barça al cèntric Bryant Park de NY.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fitxatge de Neymar pel PSG podria haver fet un gir de 180 graus. Segons va apuntar ahir l’emissora RAC1, el brasiler hauria canviat d’idea després que els seus companys l’haguessin convençut que la millor opció per a ell era la de seguir al Barça. Els companys li han mostrat el seu desig que segueixi a les files blaugrana i sembla que, en principi, l’haurien convençut perquè rebutgés la megaoferta econòmica del PSG.

De fet, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar ahir a Nova York que l’entitat blaugrana viu tranquil·la amb el futur del brasiler, sobre el qual pesen informacions procedents des del Brasil i França que està a un pas de fitxar pel París Saint-Germain. El president blaugrana va tornar a insistir que al Barça hi ha “tranquil·litat” perquè es considera que el jugador iniciarà la temporada amb l’equip que entrena Ernesto Valverde. “Sempre hem dit que estàvem tranquils amb Neymar”, va subratllar a Nova York, on l’equip havia de disputar aquesta passada matinada el primer amistós.

No obstant, la premsa francesa es mostrava ahir convençuda de l’arribada de Neymar al París Saint-Germain (PSG), de la qual comenten que només falten per tancar els “detalls” entorn del pagament de la clàusula de 222 milions d’euros que protegeix el contracte del jugador. “El somni pren forma”, titula el diari esportiu L’Équipe, per a qui el club de la capital francesa “mai ha estat més a prop” d’aconseguir l’estrella brasilera. El rotatiu recorda que la clàusula que uneix Neymar al Barça implicaria que fos el traspàs més car de la història del futbol i, amb un salari d’uns trenta milions d’euros anuals, podria enfrontar el club a sancions per incompliment de l’anomenat joc net financer.

D’altra banda, Bartomeu va participar ahir en un acte multitudinari al cèntric Bryant Park, a les confluències de la Cinquena Avinguda i el carrer 42, on s’ha reproduït una gegantina samarreta del FC Barcelona, amb la col·laboració d’aficionats, que feia hores que esperaven per participar en aquest acte.

A banda de Bartomeu, i alguns directius, el president va comptar amb la companyia del president del nou patrocinador blaugrana a la samarreta (Rakuten), Hiroshi Mikitani, així com dels exjugadors blaugrana Thierry Henry i Juliano Belletti.

tracking