Futbol

El brasiler Neymar enlluerna en el primer test

Va marcar els dos gols blaugrana en el partit davant la Juventus, en el qual també va brillar Messi, mentre que Ernesto Valverde es va estrenar alineant dos onzes diferents

Leo Messi va ser, amb Neymar, el més destacat del primer test.

Leo Messi va ser, amb Neymar, el més destacat del primer test.EFE

El Barça va estrenar el projecte Valverde amb un triomf (1-2) davant de la Juventus en el primer amistós de pretemporada als EUA, amb clar protagonisme per a un Neymar que, enmig de rumors sobre la seua possible sortida al PSG, va firmar un doblet de categoria.

El brasiler es va lluir amb dos gols en els primers 25 minuts i va perdonar el tercer abans del descans. Conscients del repartiment de minuts, Neymar i Messi es van buidar per ballar la Juve. Amb una barreja de titulars i menys habituals va jugar el Barça en cada part, però la diferència la van marcar Messi i Neymar a la primera. Després del descans, l’experiment de Valverde, amb un centre del terreny de joc amb Busquets, Aleñá i Sergi Roberto, va tardar a entendre’s.

El conjunt blaugrana va superar amb bona nota el primer test. Neymar va mostrar la seua qualitat amb una arrancada en bloc que va agafar adormit el campió italià, que va tenir problemes en diverses ocasions en els primers minuts.

Amb Messi elèctric i Neymar amb ganes van arribar els dos gols del partit per al Barça, amb el 10 buscant el seu millor soci. En el primer, el brasiler va fer una paret amb Paco Alcácer i en el segon, va evitar cinc rivals abans de batre Buffon.

Els d’Allegri, centrant pilotes a l’àrea com a únic recurs, van ser uns mers espectadors d’un Barça amb ganes i ritme. Després del descans, Valverde va canviar el seu onze per complet. La Juventus va començar llavors a ser més reconeixible, amb Pjanic, Dybala i un Chiellini que es va encarregar de retallar distàncies a la sortida d’un córner.

El Barça tanmateix no va cedir el comandament del partit. Luis Suárez va perdonar i també un Denis Suárez que, juntament amb Carles Aleñá, va ser el més destacat de la segona unitat d’aquest primer test de pretemporada.