SEGRE

PRETEMPORADA

Piqué: “Neymar es queda”

El defensa blaugrana publica a les xarxes socials una foto amb el brasiler aclarint que seguirà al Barça || El davanter va demanar que Sanllehí fos l’interlocutor del club en la reunió d’aquest diumenge

El blaugrana Neymar intenta escapar-se de dos jugadors de la Juventus durant l’amistós als Estats Units.

El blaugrana Neymar intenta escapar-se de dos jugadors de la Juventus durant l’amistós als Estats Units.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va anunciar aquest diumenge a les xarxes socials que Neymar no es mourà del Barcelona aquesta temporada. Després de moltes jornades d’incertesa, sembla que el culebró podria haver arribat al seu final. La insistència dels companys hauria fet efecte i finalment va ser el central blaugrana el que va publicar una foto dels dos amb un missatge curt però clar: “Es queda”.

Neymar és un dels jugadors més estimats al vestidor del Barça. El seu rol de líder és cada vegada més important, encara que està molt protegit pels pesos pesants de la plantilla. Luis Suárez, Leo Messi i el mateix Piqué han resultat claus perquè el futbolista hagi reconsiderat la seua decisió d’abandonar el Camp Nou malgrat els milions d’euros que li va posar el PSG en un xec per a les pròximes temporades.

Sanllehí va ser l’elegit el 2011 per tractar el fitxatge de Neymar, que el considera de confiança

Després de l’exhibició davant de la Juventus, el jugador brasiler va acudir al matí a la sessió d’entrenament, encara que després no va sortir de passeig amb la resta dels companys. Va esperar a l’hotel de concentració on va tenir diverses trobades, entre les quals amb Raül Sanllehí, directiu blaugrana i persona de màxima confiança del jugador.

Sanllehí va aterrar aquest diumenge a Nova York i després va estar amb el pare del jugador veient el partit al MetLife Stadium. Neymar va sol·licitar al Barça que Raül Sanllehí fos l’interlocutor del club blaugrana en una reunió a Nova Jersey que va tenir lloc aquest diumenge per acabar de definir la seua continuïtat al club.

El director de futbol és la persona de més confiança per al davanter, que el coneix des de fa sis anys. No s’ha d’oblidar que va ser Sanllehí l’elegit pel llavors president Sandro Rosell perquè s’encarregués personalment de la negociació el 2011. Fins al 2013 els seus viatges al Brasil van ser constants per tancar la contractació, i es va crear un vincle molt estret amb la família del jugador i el mateix davanter.

Sanllehí ja va haver d’intervenir també el maig i el juny del 2016 davant de l’assetjament del PSG a Neymar a Eivissa fins al punt d’haver de desplaçar-se més d’una setmana al Brasil perquè no perillés la renovació del contracte fins al juny de l’any 2021.

tracking