SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí debutarà davant el Gipuzkoa

A Madrid, seu de tota la primera jornada, amb la qual cosa el club no en perdrà una com a local || L’estrena a casa serà davant el Campus Promete i tancarà la Lliga a la pista del Bizkaia

Les urgellenques debutaran contra el Gipuzkoa, cinquè l’any passat.

Les urgellenques debutaran contra el Gipuzkoa, cinquè l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu, que per quinzena temporada militarà a la Lliga Femenina –desena consecutiva–, de manera que és el segon club més longeu de la categoria, després del Perfumerías Avenida, va sortir ahir ben parat del sorteig del calendari, ja que obrirà la competició com a visitant en una primera jornada que es disputarà íntegrament a Madrid. Amb això, el club no perdrà cap jornada com a local, com sí que li succeirà a la meitat dels equips de la competició.

L’equip, que continuarà dirigint Joan Carles Pié, debutarà el 30 de setembre davant el Gipuzkoa i jugarà el primer partit davant la seua afició quatre dies després, el 4 d’octubre, davant el Campus Promete riojà. El primer duel exigent li arribarà a la quarta jornada, quan rebrà al Palau d’Esports el Perfumerías Avenida, el vigent campió, mentre que el primer derbi català el jugarà la jornada següent, també a casa, davant el Sant Adrià, acabat d’ascendir. El duel davant el Girona, que disputarà les tres primeres jornades fora del seu pavelló, la tercera davant el màxim rival de Salamanca, es jugarà el 2 de desembre al feu gironí.

El final de la fase regular serà una mica més exigent per a les urgellenques, ja que, al marge del partit davant el Girona, en les tres últimes jornades s’enfrontarà a tres rivals que la temporada passada el van deixar fora del play-off pel títol, concretament, l’Uni Ferrol, l’Araski i el Gernika Bizkaia, equip aquest últim amb el qual tancarà fora de casa.

Pep Ribes, director esportiu i vicepresident del club, va valorar positivament el calendari, sobretot el fet de jugar fora la primera jornada. “Hem tingut sort, perquè gastarem un partit com a visitant en una pista neutral, ja que tota la jornada es disputarà a Madrid”, va dir.

El Cadí parteix amb l’objectiu de tornar a ser als llocs d’honor i classificar-se tant per a la Copa de la Reina com per al play-off, dos objectius que se li han resistit en les dos últimes temporades.

L’excapitana Tània Pérez jugarà a la Lliga polonesaL’aler Tània Pérez, que al final de la Lliga passada va anunciar la seua marxa del Cadí la Seu després de sis temporades a l’equip, la majoria de les quals com a capitana de la formació, jugarà la campanya que ve a la primera divisió de Polònia, si bé no n’ha transcendit l’equip. Per la seua banda, Svenja Brunckhorst ha fitxat pel Niça francès, mentre que Belén Arrojo i Carla Escuert seguiran al bàsquet espanyol: la granadina, en un equip de la Lliga Femenina, mentre que la pivot catalana ho farà a la segona divisió.

tracking