NATACIÓ COMPETICIÓ

La lleidatana Juste, setena als 400 estils dels Jocs de la Joventut

Paula Juste.

Paula Juste, representant del CN Lleida, va acabar setena en la prova dels 400 estils del Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE), que se celebra a Gyor (Hongria). Juste, amb un crono de 4:58.41, no va poder entrar en la lluita per les medalles en una final que va estar dominada per l’hongaresa Reka Nagy (4:48.11). La italiana Martina Ratti i l’alemanya Giulia Goerigk van completar el podi d’una prova en la qual la lleidatana havia marcat el cinquè millor temps durant les eliminatòries (4:57.99).

Aquesta no és l’única prova en la qual competirà Paula Juste durant l’FOJE, ja que també té programat estar en els 200 estils i els 100 i 200 lliure. Avui la lleidatana estarà en les eliminatòries dels 100 lliure i demà competirà per un forat a la final dels 200 estils.

Per la seua banda, l’andorrà Tomàs Lomero, també representant del CN Lleida, va participar en la prova dels 100 papallona, on va aconseguir el lloc 39 en les eliminatòries (1:00.92).

El Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) és un esdeveniment multiesportiu biennal pensat per als joves atletes dels 50 països membres de l’associació de Comitès Olímpics Europeus. Aquesta competició se celebra des del 1991 com a iniciativa dels COE.