SEGRE

BÀSQUET SELECCIÓ

“Estic orgullós tot i no aconseguir una medalla”

Marc Martí ja pensa en el Força Lleida.

Marc Martí ja pensa en el Força Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Digerint encara el sabor agredolç que li va deixar l’Europeu de Creta, on Marc Martí no va poder penjar-se cap medalla al final del seu cicle de formació amb les categories inferiors de la selecció espanyola, el lleidatà es mostra, a pesar de tot, satisfet. “Hem d’estar orgullosos de l’esforç realitzat, encara que no hàgim aconseguit l’objectiu de la medalla”, valora el jugador de l’Actel Força Lleida, que va posar l’èmfasi en la bona sintonia en el si de l’equip.

“No som un grup qualsevol, som una família, ens avenim i hem estat molts anys junts”, destaca. “Per això estic molt agraït als qui em van ajudar des de la FEB a formar part de la selecció espanyola aquests anys”, va asseverar.

Martí va posar en l’Europeu de Creta el punt final al període de formació a la selecció

El de Belianes ha completat un gran torneig en el qual ha estat un dels jugadors més destacats. “Individualment, estic molt content del paper que he tingut a l’equip”, destaca satisfet pel seu segon Europeu. “Aquests números els he pogut fer gràcies als companys”, admet en el comiat de les categories de base de la selecció.

Ara, doncs, Martí començarà unes merescudes vacances abans d’incorporar-se, el pròxim dia 21 d’agost, a la pretemporada de l’Actel Força Lleida, formació en la qual jugarà en qualitat de cedit pel Saragossa per segona temporada consecutiva.

tracking