SEGRE

BÀSQUET NBA

Pau Gasol renova amb els Spurs per tres anys i 41 milions d'euros

El pivot de Sant Boi acabarà el seu contracte amb 40 anys.

El pivot de Sant Boi acabarà el seu contracte amb 40 anys.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Gasol ha renovat el seu contracte amb els San Antonio Spurs de l’NBA per als pròxims tres anys, durant els quals rebrà uns 41,2 milions d’euros. Malgrat que encara no s’han revelat els termes econòmics del contracte per polítiques de l’equip, segons la cadena ESPN, aquesta seria la suma per la qual el pivot de 37 anys hauria acordat la seua permanència. El mateix jugador de Sant Boi va fer pública la renovació a través del seu compte oficial de Twitter, en el qual va incloure un text de confirmació de la pàgina oficial de l’NBA. “Em quedo”, va escriure Pau, en una picada d’ull al missatge amb què el jugador del Barça Gerard Piqué avançava diumenge passat que el brasiler Neymar continuaria sent blaugrana.

Aquesta serà la seua dissetena temporada en la màxima categoria del bàsquet mundial, on ja té un lloc assegurat fins que compleixi 40 anys. Actualment, el jugador barceloní gaudeix de les vacances abans d’acudir divendres vinent a la concentració de la selecció espanyola per preparar l’Eurobàsquet de Romania.

Pau Gasol, amb setze anys d’experiència a l’NBA amb els Memphis Grizzlies, els Lakers, els Bulls i els Spurs, va fer en la seua primera temporada amb la franquícia de San Antonio 12,4 punts i 7,8 rebots de mitjana, amb un rècord personal en l’encert de tres punts del 53,8 per cent.

tracking