SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Tres projectes en marxa

Balaguer, EFAC Almacelles i Alpicat van iniciar aquest dimecres els entrenaments || Els de la Noguera intentaran pujar per tercera vegada, mentre que els dos equips del Segrià provaran de consolidar-se

Tres projectes en marxa

Tres projectes en marxa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer, l’EFAC Almacelles i l’Alpicat van tornar aquest dimecres als entrenaments per preparar la nova temporada a Primera Catalana. Els tres equips conformaran la representació lleidatana a la categoria juntament amb el Borges, que va començar a entrenar-se dilluns, i el Lleida B, que ho farà a començaments de la setmana que ve.

El Balaguer intentarà aconseguir el retorn a la Tercera divisió després de dos intents fallits en els últims anys. Malgrat tenir algunes baixes sensibles a la plantilla, com les de Feher, Miki Massana o Asier Eizaguirre, l’equip compta amb set noves incorporacions, entre les quals destaca la de Joan Sala, màxim golejador de Segona Catalana.

Després de la marxa de Jordi Cortés, Edu March ha pres les regnes de l’equip amb l’objectiu d’“intentar igualar el bon paper de l’equip en les dos últimes temporades”. La passada, el conjunt de la Noguera va aconseguir 61 punts, i es va quedar només a cinc de la promoció. El conjunt de la Noguera s’estrenarà al Municipal dissabte vinent, a les 19.00, davant del Pobla de Mafumet, de la Tercera divisió.

  • Porters. Alfred Peguero i Xavier Ricard (Juv. Tamarit).
  • Defenses. Jordi Jordana, Joan Martínez, Josep Domingo (Mollerussa), Sergi Curià, Jean Marco (FC Ascó), Roger Giribet, Aleix Sánchez (Tamarit) i Jordi Pedrós (Andorra). 
  • Centrecampistes. Carlos Martínez, Pau Solanes, Víctor Darias, Mikel del Águila i Isaac Solanes. 
  • Davanters. Joan Sala (Castellserà), Ivan Fontana (Mollerussa), Marc Sánchez, Adrià Fernández, Sergi Galceran, Putxi i G. Soldevila.

Pel que fa a l’EFAC, va començar els entrenaments amb un equip molt similar al que va acabar en sisè lloc la temporada passada, ja que únicament hi ha hagut quatre incorporacions, algunes de superior categoria, com és el cas dels davanters Eric Gracia i Jordi Martí.

El nou tècnic, Pablo Petreñas, que en els últims anys havia exercit de segon entrenador, va afirmar que afronta el repte “amb ganes i il·lusió de poder seguir amb la línia dels últims anys”. Segons Petreñas, l’objectiu de l’EFAC en aquesta nova temporada és “mantenir la mateixa línia de joc i consolidar-se a la categoria”. El primer partit dels d’Almacelles serà dissabte vinent, a les 19.30, a Tamarit, davant del conjunt local.

  • Porters. Jordi Chiné, Pau Móra i Víctor Roca.
  • Defenses. Adrià Monfort, Joel Uriach, Joel Chiné, Jorge Berbegal, Rubén Brezmes (Alpicat), Eduard Cons i Carles Barco.
  • Centrecampistes. Antonio Ciruela, Albert Juclà, Marc Hortal, Roger Canadell, Albert Simó, Marc Viladegut, Pol Arnan i Ivan Romero (UE Balàfia / Alpicat). 
  • Davanters. Rafa Sánchez, Eric Gracia (Rayo Cantàbria / UDC Barbadas), Òscar Canadell i Jordi Martí (FC Ascó).

Finalment, l’Alpicat va començar la pretemporada amb l’objectiu de superar els 41 punts de la campanya passada i no tenir dificultats per aconseguir la permanència a la categoria en la segona temporada després del seu retorn. L’equip de Jordi López Mena compta amb deu noves cares per afrontar la temporada, i encara no es descarta que en puguin arribar-ne més abans de l’inici de la competició. La secretaria tècnica del club vol comptar amb vint-i-dos futbolistes, tenint en compte que alguns podran alternar la seua participació amb el filial. L’Alpicat debutarà a la Copa Lleida el 5 d’agost.

  • Porters. Joel Domínguez (Benavarri) i Crisos. 
  • Defenses. Albert Martí (Valls), Jona (Albi), Jordi Fabregat (UE Sant Andreu juv.), Víctor Royo (Atlètic Segre juv.), Xavi Rosell (Atlètic Segre juv.), Egea i Pampliega. 
  • Centrecampistes. Hichem (Cervera), Patrick (UE Balàfia), Ivan Martínez (Alcarràs), Aitor, Kelly i Rafa Delgado. 
  • Davanters. Juanan (Tamarit), Xavi Gomà, Caste i Vendrell. 
  • Baixes: Garriga, Toje, Brezmes (EFAC ), Francés i Fornós.
La plantilla del Balaguer, abans del primer entrenament ahir al Municipal.

La plantilla del Balaguer, abans del primer entrenament ahir al Municipal.J. BOVÉ

La plantilla del Balaguer, abans del primer entrenament ahir al Municipal.

La plantilla del Balaguer, abans del primer entrenament ahir al Municipal.J. BOVÉ

La plantilla del Balaguer, abans del primer entrenament ahir al Municipal.

La plantilla del Balaguer, abans del primer entrenament ahir al Municipal.J. BOVÉ

tracking