SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ultimàtum del PSG a Neymar per fitxar-lo

El club francès vol conèixer la seua decisió final la setmana que ve com a màxim || Segueix la indefinició del jugador

Neymar segueix sense revelar el seu futur esportiu.

Neymar segueix sense revelar el seu futur esportiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSG ha donat un ultimàtum a Neymar per fitxar-lo i, segons va publicar ahir el diari L’Équipe, el club francès confia que l’operació es pugui tancar com més aviat millor, la setmana que ve com a molt tard, pagant els 222 milions d’euros de la clàusula de rescissió que figuren en el contracte del brasiler amb el FC Barcelona fins al 2021. D’acord amb L’Équipe, Antero Henrique, director esportiu del subcampió francès, s’ha posat en contacte amb el mateix Neymar per donar-li un ultimàtum confiant que el crac acceptarà la proposta del PSG, que vol que l’assumpte es resolgui en un sentit o un altre la setmana vinent. Tant el Barça com el PSG ja hauran tornat llavors de la gira pels Estats Units. De fet, l’equip d’Unai Emery disputa a Tànger aquest dissabte la Supercopa francesa contra el Mònaco. La SER va assegurar, fins i tot, que el tècnic del conjunt parisenc ja ha parlat amb Neymar per informar-lo de les seues aspiracions esportives.

A l’hora de tancar l’edició, estava pendent si Neymar deia alguna cosa sobre aquesta qüestió la matinada passada, després del partit que el Barça disputava a partir de la 01.30, hora espanyola, a Washington, davant del Manchester United. La pròxima aparició hauria de ser demà divendres, a Miami, en un acte de Nike la vigília del clàssic contra el Reial Madrid.

Per la seua banda, el brasiler continua sense aclarir definitivament el seu futur al no comparèixer per ratificar el missatge de Piqué, “Es queda”, encara que era més un desig que una convicció, tal com va assegurar el jugador català.

tracking