SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Melilla, rival a la Copa

El Lleida rebrà l’equip nord-africà en la primera eliminatòria, a partit únic, el dimecres 30 d’agost || En cas de superar aquesta ronda, els blaus visitarien el Mallorca el 6 de setembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu debutarà a la Copa del Rei rebent al Camp d’Esports el Melilla, equip del Grup IV de la Segona B, en el partit corresponent a la primera eliminatòria del torneig, previst per al dimecres 30 d’agost, segons va oferir el sorteig celebrat ahir a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas (Madrid). A més, també es van sortejar els aparellaments de la segona ronda, on si supera el primer escull l’equip de Gerard Albadalejo tindria com a rival el Mallorca, però en aquest cas els blaus viatjaran a terres balears. La tercera ronda se sortejarà el dia 8 de setembre.

Les tres primeres eliminatòries es disputen a partit únic i no és fins a una hipotètica quarta ronda (que equival a setzens de final) que el Lleida Esportiu tindria com a rival un equip de Primera dels que juguen competicions europees.

Per classificar-se obté 11.000 euros; per superar la primera ronda, 16.000, i la segona serien 22.000

Supervivent del primer ascens del Lleida a Primera, és el soci de més edat del club gal

La competició copera pot reportar al club uns sucosos beneficis, al marge que si arriba a la quarta ronda suposarà una gran taquilla i un regal per a l’equip i per a l’afició poder enfrontar-se amb un dels millors equips de Primera divisió. De moment, el Lleida ja va ingressar per haver-se classificat la temporada passada 11.000 euros. Si supera la primera ronda davant del Melilla, percebrà 16.000 euros més (al ser local, 18.000 si fos visitant), i si també ho aconseguís en la segona, s’afegiria una quantitat de 22.000 euros.

En els últims anys, el Lleida ha tingut resultats molt dispars a la Copa del Rei, però l’important és que hi aconsegueix entrar a causa de les seues bones classificacions a la Lliga. La temporada passada l’equip blau va aconseguir superar la primera ronda a casa davant del Prat (1-0), però va caure en la segona davant del Caudal de Mieres, en terres asturianes (1-0).

Fa dos temporades, l’equip va arribar a tercera ronda, després de superar Hèrcules (3-1) i Guijuelo (2-0) i caure a Reus (2-1). En la temporada 2014-2015 va quedar exempt en primera ronda, va superar la segona davant del Guadalajara (3-0) i va caure en la tercera davant de l’Alcoià (1-0). Va ser en la 2013-2014 que el va eliminar un Primera, el Betis, després d’un polèmic partit d’anada al Camp d’Esports i per un sol gol.

tracking