L’EFAC acusa el cansament i perd en l’estrena

El partit es va haver de parar diverses vegades per culpa de l’asfixiant calor.

El partit es va haver de parar diverses vegades per culpa de l’asfixiant calor.JORDI MARTÍ

L’EFAC Almacelles, que igual que el Balaguer va iniciar els entrenaments dimecres passat, tampoc va poder debutar amb victòria en la pretemporada i va caure derrotat al camp del Tamarit per 2-0. Els aragonesos, que acumulen deu dies de preparació, van demostrar un rodatge més alt i als set minuts ja van aconseguir batre la porteria lleidatana. L’EFAC, que manté la columna vertebral de la passada campanya, hauria pogut igualar el partit gràcies a Eric Gràcia, però el seu xut el va repel·lir el travesser.

A causa de l’asfixiant calor, el partit es va aturar diverses vegades perquè els jugadors poguessin hidratar-se, la qual cosa va fer que, juntament amb els nombrosos canvis, el joc baixés en intensitat a la segona meitat, que va transcórrer amb domini local però sense grans ocasions, més enllà de la jugada que va significar el segon i definitiu gol, obra de Sales.

El conjunt d’Almacelles disputarà el pròxim amistós aquest dimecres a casa davant del Montsó, a partir de les 21.00 hores.