SEGRE

DEPORTES

Vettel obté la 'pole' a Hongria a ritme de rècord

Hamilton sortirà quart després d’una jornada dominada pels Ferrari, amb Raikkonen segon || Alonso sortirà setè i Sainz, novè

Vettel, flanquejat per Valtteri Bottas i el seu company a Ferrari Kimi Raikkonen.

Vettel, flanquejat per Valtteri Bottas i el seu company a Ferrari Kimi Raikkonen.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alemany Sebastian Vettel (Ferrari) iniciarà la carrera del Gran Premi d’Hongria de Fórmula 1 des del primer lloc de la graella de sortida després de firmar ahir la pole amb un temps de 1:16.276, que suposa un rècord en el circuit d’Hungaroring. El germànic va relegar a la segona posició al seu company d’equip, el finlandès Kimi Raikkonen, cosa que concedeix a la fàbrica de Maranello un nou doblet en la sessió classificatòria. Tots dos, igual com a Mònaco encara que amb posicions invertides, es van repartir la primera línia en un traçat amb característiques similars al monegasc, on va vèncer Vettel.

El germànic, que en el Mundial avantatja el britànic Lewis Hamilton (Mercedes) en un sol punt, provarà d’ampliar el seu marge abans de l’aturada estival. Sembla un objectiu factible, ja que l’anglès sortirà des del quart lloc, just darrere del seu company, el finlandès Valtteri Bottas.

Per la seua part, els espanyols Fernando Alonso i Carlos Sainz van estar a l’altura i van acabar vuitè i desè, però sortiran setè i novè a causa de la sanció aplicada a l’alemany Nico Hulkenberg (Renault), que perdrà cinc posicions a la graella per haver substituït la caixa de canvis.

Els punts són la meta del pilot asturià a Hungaroring, que el va veure coronar-se el 2003, on va aconseguir la primera de les seues 32 victòries a la Fórmula 1.

tracking