SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Barça guanya un clàssic atípic

Els blaugranes s’imposen al Reial Madrid amb gols de Messi, Rakitic i Piqué en un duel descafeïnat a Miami || L’equip de Valverde, campió de la International Champions Cup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va guanyar al Reial Madrid el primer clàssic de la història als Estats Units, en un partit de pretemporada que tots dos equips es van prendre més seriosament que qualsevol altre partit amistós des que la pilota es va posar a rodar. Messi, Rakitic i Piqué per al Barça i Kovacic i Asensio per al Madrid van fer els cinc gols d’un xoc marcat pels rumors sobre la possible sortida de Neymar al PSG, ja que el brasiler pot haver jugat a Miami els seus últims minuts com a blaugrana.

Encara que va ser un duel descafeïnat al tractar-se d’un amistós, els qui el van gaudir van ser els 65.000 espectadors que van atapeir el Hard Rock Stadium de Miami Gardens (EUA), que van veure un espectacle que alguns a Miami havien qualificat com l’esdeveniment esportiu més gran en la història d’una ciutat que ha acollit fins a deu Super Bowls. Amb entrades entre els 600 i els 4.500 dòlars i un gran desplegament per al concert de Marc Anthony que va encendre encara més l’afició llatina, el clàssic de Miami va ser una festa en la qual el futbol va acompanyar.

Va ser un partit boig que, en el minut 14, ja tenia tres gols al marcador. El Madrid es va ficar de ple en la contesa, va igualar la intensitat del seu rival i van aparèixer llavors les primeres enganxades, tradicionals en els clàssics, com la que hi va haver entre Neymar i Carvajal.

Entre els rumors per la seua marxa, Neymar va ser el més actiu en el quadre dirigit per Valverde, va comptar amb diverses ocasions i no va deixar de buscar el gol, sense fortuna, fins que va ser substituït en el minut 72.

tracking