SEGRE

TRIBUNALS

L’Audiència Nacional rebutja per segona vegada deixar en llibertat Sandro Rosell

A presó des del 25 de maig acusat de quedar-se amb 6,5 milions d’euros, que després va blanquejar a Andorra

L’Audiència Nacional rebutja per segona vegada deixar en llibertat Sandro Rosell

L’Audiència Nacional rebutja per segona vegada deixar en llibertat Sandro RosellEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutgessa Carmen Lamela ha rebutjat posar en llibertat l’expresident del Barcelona Sandro Rosell, a presó des del 25 de maig acusat de quedar-se amb 6,5 milions d’euros, que després va blanquejar a Andorra, de la venda de drets audiovisuals de 24 partits amistosos de la selecció brasilera de futbol.

Es tracta de la segona vegada que des de l’Audiència Nacional s’oposen a la seua excarceració, ja que el passat dia 4 la Sala Penal va desestimar el recurs d’apel·lació que va interposar contra la decisió de Lamela d’enviar-lo a presó provisional.

En la interlocutòria en la qual denega la llibertat a Rosell, la jutgessa rebutja també deixar lliure un altre dels detinguts en l’operació Rimet, l’advocat i polític andorrà Joan Besolí, a qui se li atribueix la creació d’empreses a Andorra amb les quals suposadament es van blanquejar els diners.

Segons Lamela, encara persisteix el risc de fuga, de destrucció de proves i de reiteració delictiva, ja que existeixen "fundats indicis" de la presumpta participació d’ambdós en delictes de pertinença a organització criminal i de blanqueig de capitals.

tracking