SEGRE

MOTOCICLISME

Arnau Farré entra a la zona de punts del Gran Premi dels EUA

El pilot del Moto Club Aitona no va acabar satisfet la prova.

El pilot del Moto Club Aitona no va acabar satisfet la prova.JC VÁZQUEZ/AF19

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré (Gas Gas) continua amb el seu aprenentatge en el debut a la categoria reina del Campionat del Món de Trial 2017. Aquest cap de setmana, el pilot de Vilanova de Segrià va sumar uns altres set punts –tres dissabte i quatre diumenge– al classificar-se tretzè i dotzè en el Gran Premi dels Estats Units, disputat al Hualapai Mountain Park de Kingman (Arizona), on va tornar a triomfar Toni Bou.

“No estic gens satisfet, perquè he comès massa errors a les zones fàcils”, va assegurar

Partint des de la setena posició en les dos jornades, després de la gran qualificació de divendres, el pilot del Moto Club Aitona va acabar dissabte amb un total de 43 punts per ser tretzè.

Diumenge, en canvi, el pilot de l’equip nacional a la classe reina en va necessitar 67, que li van valer per acabar dotzè, empatat amb el britànic Jack Price, un dels seus rivals l’any passat en el Mundial júnior.

“No estic gens satisfet amb els resultats aconseguits. Tenia bones sensacions sobre la moto, però he comès massa errors a les zones fàcils i això m’ha allunyat de les posicions davanteres, que són les que sempre busquem”, va apuntar.

tracking